Unileague Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα:
Σελίδες: 1 ... 15 16 [17] 18
Εκτύπωση
Αποστολέας Θέμα: Μπράβο παιδιά! 100 ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΖΕΛΟΣ!  (Αναγνώστηκε 24047 φορές)
Ballboy
Jr. Member
**
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προφίλ
« Απάντηση #240 στις: Φεβρουάριος 22, 2008, 10:41:08 πμ »

Όχι όλοι.
Ο Άντζας 18 πρέπει να είναι γύρω στα 10... Σαρκασμός Γλώσσα

Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός
Όντως για 10 τον κάνω... Βέβαια θα μεγαλώσει κι αυτός, ίσως να μεγαλώσει απότομα το σαββατοκύριακό αυτό!!!

Σαρκασμός Σαρκασμός Κλείσιμο ματιού Κλείσιμο ματιού Γλώσσα Γλώσσα
Καταγράφηκε

Όλη η ζωή μας είναι μία μοναχική πορεία προς τον τάφο. Άσε που στο δρόμο μπορεί και να πεθάνεις. (Αρκάς)
Dragon
Full Member

Προφίλ
« Απάντηση #241 στις: Φεβρουάριος 24, 2008, 10:26:45 μμ »

Ειρήνη υμίν!!!

Φίλε Ballboy πάλι γκέλαρε ο ΟΦΗ?? Αυτό πάει πολύ, όχι κι απ΄τον Ατρόμητο! Σαρκασμός Στριφογύρισμα ματιών Στριφογύρισμα ματιών
Καταγράφηκε
Δυνάστης 13
Jr. Member
**

Προφίλ
« Απάντηση #242 στις: Μάρτιος 07, 2008, 12:52:00 μμ »

Πώς τον λέγαν να δεις αυτόν τον ταλαίπωρο γαύρο που έγραφε εδώ και έλεγε για κούπες το Μάη και για καθαρές νίκες και για ανωτρότητα...? Πώς τον λέγαν, πώς το λέγαν;;; Ρε λέτε να άλλαξε ομάδα? Ρε λέτεεεεεε;;;
 Στριφογύρισμα ματιών Στριφογύρισμα ματιών
Καταγράφηκε
ZAGORAKIS
Jr. Member
**

ΘΟΔΩΡΕ ΠΡΟΧΩΡΑ....Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ!

Προφίλ
« Απάντηση #243 στις: Μάρτιος 13, 2008, 04:13:56 μμ »

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕΛΙΔΑ!

http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/columnists/martin_samuel/article3532949.ece

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟΥΣ 16 ΤΟΥ CH.L.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕS!!!
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΡΣΛΕΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ, ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!
Καταγράφηκε

ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ,ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΗ ΣΑΡΔΕΛΑ!
ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ,ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ,ΔΙΩΞΕ ΠΙΑ,ΔΙΩΞΕ ΠΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΑΚΟ!

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΄ΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ,ΕΧΕΙΣ ΛΑΟ ΠΑΛΙΚΑΡΟ ΛΕΒΕΝΤΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟ!
Δυνάστης 13
Jr. Member
**

Προφίλ
« Απάντηση #244 στις: Μάρτιος 13, 2008, 08:04:02 μμ »

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕΛΙΔΑ!

http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/columnists/martin_samuel/article3532949.ece

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟΥΣ 16 ΤΟΥ CH.L.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕS!!!
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΡΣΛΕΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ, ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

Αυτό είναι κατάντια... Πραγματικά το πιστεύω πως αν ο ΠΑΟΚ έπαιζε στη θέση του Ολυμπιακού με την Τσέλσι στα 2 ματς καλύτερο πρόσωπο θα παρουσίαζε με τα χίλια μύρια οικονομικά προβλήματα και το 20 φορές μικρότερο μπάτζετ. Χωρίς καμία υπερβολή. Απλά τους χρύσωσαν το χάπι με ένα (σχεδόν ?) στημένο πρώτο ματς που ούτε προπόνηση δεν έκανε η Τσέλσι...

Όχι τίποτα, αλλά κάποιο έβγαλαν γλώσσα και τόλμησαν να συγκρίνουν την ..."καλή πορεία" του ΟΣΦΠ με τις αληθινά μεγάλες πορείες του ΠΑΟ...
Καταγράφηκε
Δυνάστης 13
Jr. Member
**

Προφίλ
« Απάντηση #245 στις: Μάρτιος 15, 2008, 02:39:21 μμ »

Που είναι ο Da Vinci και o Άντζας? οεο? οεο? Τελικά όντως δεν ήταν το ίδιο άτομο... Ε βάβαια... Σιγά μην υπήρχαν 2 άτομα που έλεγαν ακριβώς τις ίδιες βλακείες..... Ούτε να κρυφτείς δεν ξέρεις μικρέ!
Καταγράφηκε
DA VINCI
Full Member

Φόβος κ Δέος..

Προφίλ E-mail
« Απάντηση #246 στις: Μάρτιος 15, 2008, 09:08:34 μμ »

Που είναι ο Da Vinci και o Άντζας? οεο? οεο? Τελικά όντως δεν ήταν το ίδιο άτομο... Ε βάβαια... Σιγά μην υπήρχαν 2 άτομα που έλεγαν ακριβώς τις ίδιες βλακείες..... Ούτε να κρυφτείς δεν ξέρεις μικρέ!

Here I am... Will you send me an Angel ?
Καταγράφηκε

Δυνάστης 13
Jr. Member
**

Προφίλ
« Απάντηση #247 στις: Μάρτιος 30, 2008, 09:21:22 μμ »

Που ΄σαι ρε ΝΟΥΜΕΡ-ΑΝΤΖΑ? Μίλαγες για 4άρες αγορίνα μου... Να ευχαριστείς το Θεό που δε χάσατε 7-0 από την πιο ντεφορμέ ΑΕΚ του φετινού πρωταθλήματος... Άντε κάνε καμιά ένσταση μπας και πάρεις καμιά κούπα... Γιατί αν παιζόταν δίκαια το πρωτάθλημα ...τώρα θα πάλευες για μία θέση στο UEFA... Μίλαγες για οπαδούς να τρέχουν στην Παιανία αλλά εσύ θα πήρες το χοτ ντόγκ σου και θα πρωτοστάτησες στου Ρέντη σήμερα ανάμεσα στους 1500 "εξαγριωμένους οπαδούς του ΘΡΗΝΟΥ"! Ε ρε γέλια... Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός
Καταγράφηκε
ZAGORAKIS
Jr. Member
**

Προφίλ
« Απάντηση #248 στις: Μάρτιος 31, 2008, 09:39:48 μμ »

ΦΙΛΕ ΔΥΝΑΣΤΗ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ??
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΡΙΤΙΚΗΣ-ΧΑΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΑΠΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ....ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ
ΣΕ ΕΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ,ΚΟΠΗΚΑΝ 2000 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΟ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΗΤΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ 700-800 ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ..............
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ.....
ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΓΚΕΡ..
Ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ!

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 31, 2008, 09:41:21 μμ από ZAGORAKIS » Καταγράφηκε

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΄ΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ,ΕΧΕΙΣ ΛΑΟ ΠΑΛΙΚΑΡΟ ΛΕΒΕΝΤΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟ!
Δυνάστης 13
Jr. Member
**

Προφίλ
« Απάντηση #249 στις: Μάρτιος 31, 2008, 10:32:40 μμ »

Φίλε πρόεδρε και τέως/αιώνιε αρχηγέ (ρέστα η προσφώνηση έτσι;) χαίρομαι που συζητάς λογικά και ρωτάς κάτι επίσης λογικό. Η γνώμη η δική μου είναι πως υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που ο κόσμος απέχει. Ο Παναθηναϊκός έχει διαφορετικό τύπο διοίκησης από τον τύπο της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟ έχει ιδιοκτησιακό καθεστώς πάρα πολύ ισχυρό που όμως διαχειρίζεται την ομάδα εντελώς λανθασμένα. Ο μόνος τρόπος να προξενήσεις πλήγμα σε μία τέτοια διοίκηση είναι να σταματήσεις να την ενισχύεις οικονομικά αλλά και να προκαλέσεις σιγά-σιγά ένα λαϊκό κίνημα (βλέπε ΠΕΚ - παρόλο που εγώ δε συμφωνώ καθόλου με τον τρόπο που ενεργεί και τις δηλώσεις κρύο/ζέστη που κάνει) που θα είναι τόσο ισχυρό ώστε να πλήξει έναν Τζίγγερ. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ πηγαίνει στο γήπεδο γιατί ο Ζαγοράκης κάνει το maximum που μπορει. Και παλιότερα επί Μπατατούδη, ο κόσμος πήγαινε γιατί ο Μπατατούδης δεν ήταν ο τύπος της ισχυρής διοίκησης Τζίγγερ. Με την ομάδα συνδέθηκε λίγα χρόνια - έκανε τις απάτες του και έφυγε. Από τη αρχή ήταν γνωστό ότι ο Μπατατούδης είχε ημερομηνία λήξης ενώ πες μου πόσο σίγουρος είσαι ότι και ο Τζίγγερ έχει ημερομηνία λήξης. Μάλλον καθόλου. Αυτή είναι η διαφορά. Και θα δεις πως 2 τρόποι υπάρχουν για να γεμίσει πάλι το γήπεδο: Είτε να χώσει λεφτά ο Τζίγγερ και να αλλάξει τακτική ενόψει κιόλας νέου γηπέδου, είτε να αποχωρήσει και να αναλάβει άλλος... Ελπίζω το πρώτο (αν με ρωτήσεις) γιατί για το δεύτερο πολύ αμφιβάλλω πόσοι τόσο ισχυροί άνδρες υπάρχουν στην Ελλάδα. Ακόμα και ένας Γιαννακόπουλος δεν είναι σίγουρα ότι θα μπορούσε να ανταπεξέλθει.
 Αυτή είναι η διαφορά και όχι η αγάπη του κόσμου για την ομάδα. Άλλωστε ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΑΡΗΣ έχουν οπαδούς και φιλάθλους φανατικούς και μαζικούς και οργανωμένους με παρόμοιο στυλ σε σχέση με τις μικρότερες ομάδες.Εσύ γεννήθηκες ΠΑΟΚ, ο άλλος γεννήθηκε ΑΕΚ και όλοι αγαπούν την ομάδα τους με την ίδια ένταση και τον ίδιο τρόπο αλλά σε διαφορετικές καταστάσεις...
Καταγράφηκε
zaggy10
Full Member

Προφίλ
« Απάντηση #250 στις: Απρίλιος 02, 2008, 02:20:11 μμ »

file dinasti.. xoume ksanamilisei alla epeidi paizei kai na min thimasai eimai olimpiakos... apla sto anaferw, den tha milisw gia tin omada mou.. eipes 2 periptwseis a) na xwsei fragka o tzigger i b) na apoxwrisei kai na erthei kapoios allos... kai les oti protimas to prwto gt oute enas isxiros gianakopoulos den einai ikanos na antapekselthei... katarxas egw pistevw oti o tzigger exei imrminia liksis... kai pistevw oti iparxei enas polis isxiros tipos pou mporei na stathei epaksia stin proediki thesi tou pao.. katalavaineis oti milaw gia ton vgenopoulo!!!! o anthrwpos aftos mporei na allaksei para polla sto elliniko podosfairo pros to kaitero... tha anevasei to budget tou pao, tha ferei paixtes kai sigoura tha ksanagemisei i lewforos... twra tin ekvasi tha tin doume.. alla as elpisoume na ginei to kalitero gia tin mpala alla kai gia ton panathinaiko!!!!
Καταγράφηκε
Δυνάστης 13
Jr. Member
**

Προφίλ
« Απάντηση #251 στις: Απρίλιος 02, 2008, 10:48:39 μμ »

Φίλε zaggy φυσικά και θυμάμαι ότι είσαι Ολυμπιακός! Σε σχέση με αυτά που λες ο χρόνος θα δείξει αν ο Τζίγγερ έχει ημερομηνία λήξης. Μην ξεχνάς όμως πόσο συνδεδεμένο είναι το όνομά του με την ομάδα εδώ και 30 χρόνια... Ο Βγενόπουλος μου μοιάζει μάλλον με φούσκα που αρκείται στην αντιπολίτευση ή άμα του κάτσει στην αρπαχτή, όμως δεν μπορείς να'σαι και σίγουρος. Για έναν επιχειρηματία πάντως είτε τον λένε Κόκκαλη, είτε Βγενόπουλος, είτε Μπατατούδη (...) πιο μεγάλη σημασία έχουν τα λεφτά του και η περιουσία του παρά η ομάδα. Λογικό κι αναμενόμενο. Αναποφασιστικότητα
Καταγράφηκε
ANTZAS 18
Full Member

100 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ 4!!!

Προφίλ
« Απάντηση #252 στις: Απρίλιος 21, 2008, 04:42:30 μμ »

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΣΕΖΟΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ (ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ PLAY OFF... XAXAXA!!!) ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ. ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΟΥΠΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ. Η ΜΟΝΗ ΦΙΕΣΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ αεκΑΚΙΑ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ PLAY OFF! Η ΜΗΠΩΣ ΓΙΟΡΤΑΖΑΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ 4 ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ? ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ... ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ! ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΥΠΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ Ο ΑΚΟΥΠΟΣ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΕΔΙΝΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ? ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΜΑΘΕ ΑΠΟ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΤΟΥ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ? ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ... Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ  ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΡΙΒΑΛΝΤΟ! ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΝΟ... ΤΑ 4 ΔΑΧΤΥΛΑΚΙΑ ΤΑ ΣΗΚΩΝΕ ΓΙΑ ΤΑ 4 ΓΚΟΛ Η ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΑ 4 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑ ΗΔΗ ΠΑΛΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ? ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ 11 ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ 3 ΧΕΡΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ 3 ΠΑΝΩ ΤΟΥ... ΠΑΝΤΩΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΕΦΑΓΕ ΛΕΦΤΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΕ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ 700.000 ΕΥΡΩ! ΤΟΣΟ ΗΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΠΡΙΜ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΙΜΠΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η αεκ ΚΑΤΑΚΤΟΥΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ αεκ... ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ ΛΕΕΙ... ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΜΕ ΤΡΩΕΙ ΤΟΣΗ ΩΡΑ! ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΑΤΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 44 ΚΑΙ ΚΛΕΒΑΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΤΕ 4Η ΕΘΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ? ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΑΤΕ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΛΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ? Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΩΖΑΝΗ ΓΙΝΑΤΕ ΡΕΖΙΛΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΒΑΝΔΗΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ? ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΕΜΕΝΟ ΛΑΟ ΤΗΣ αεκ!!! ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΑ αεκΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΛΑΤΕΣ... ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ??? ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΦΕΤΟΣ? ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ! ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!! ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΔΥΝΑΣΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΛΕΝΕ ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ 4 ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ? ΣΟΥ ΗΡΘΕ ΜΙΑ 4ΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΑΔΕΡΦΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΘΥΜΑΣΑΙ! ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΟΦΗ ΟΤΙ ΟΙ ΑΙΜΟΜΕΙΞΙΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ? ΠΑΡΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΝΤΑΡΚΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ! ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΕΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ CAS ΣΤΟ ΧΕΡΙ!!! Η DERBY ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΙΝΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ αεκ!!! ΜΑ ΚΑΛΑ ΚΕΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ (Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ...) ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗ ΛΩΖΑΝΗ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΣ??? Α ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ... Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΣΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!! ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΗΤΑΝ ΤΟ 36Ο ΤΗΣ ΕΝΔΟΞΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ Η ΜΠΑΟΚΑΡΑ ΕΚΑΤΣΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ? ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΑΝΑΦΑΤΕ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΑΦΟΒΑ! ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ Ο ΠΙΟ ΚΟΣΜΟΓΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ... ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ!!! Α ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ +4 Ο ΘΡΥΛΟΣ. ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ. ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΟΥ ΑΡΗ! ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΟΥ ΩΣΤΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΝΤΑΜΠΛ... ΕΙΠΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ! ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ!!!
Καταγράφηκε

SOS
ΧΑΘΗΚΕ ΛΑΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΥΝΑΣΤΗΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΖΩΑΚΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΜΟΝΙΜΗ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ.
ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΜΟΙΒΗ!
Δυνάστης 13
Jr. Member
**

Προφίλ
« Απάντηση #253 στις: Απρίλιος 21, 2008, 06:42:03 μμ »

Ρε κακομοίρη πιστεύεις ότι υπάρχει έστω και ένας που θα διαβάσει τις Κοκκαλιές που γράφεις;
Βρωμύλε κακομοίρη, όμαδα της ένστασης και της τεσσάρας!!!!!!!
Αύριο πρωί θα ξυπνήσεις πιο ήρεμος, μετα την από φασης του ΤΑ ΣΚΑΣ (TAS CAS).... Ντροπή του ελληνικού ποδοσφαίρου που ρούφαγες τα γκολάκια από την ΑΕΚ και την κάθε ΑΕΚ λες και είναι φυστικάκια.... (ξέρεις εσύ από φυστίκια) Γλώσσα Γλώσσα Γλώσσα Γλώσσα Γλώσσα Γλώσσα

Ρε κάνε καμιά ένσταση στο UNILEAGUE μπας και σου το δώσουν στα χαρτιά!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 21, 2008, 06:44:59 μμ από Δυνάστης 13 » Καταγράφηκε
ZAGORAKIS
Jr. Member
**

Προφίλ
« Απάντηση #254 στις: Απρίλιος 21, 2008, 07:10:38 μμ »

ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ!
ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΛΝΤΕΡ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ Η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΔΕ ΘΑ ΝΙΚΟΥΣΕ!
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΡΩΜΙΣΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ
ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 5 ΠΑΡΑΓΚΟΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ,ΠΗΡΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΓΡΑΦΟΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΧΘΕΣ ΓΡΑΨΑΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!
ΕΕΕ ΟΟΟ ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ......!
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 21, 2008, 07:12:35 μμ από ZAGORAKIS » Καταγράφηκε

Σελίδες: 1 ... 15 16 [17] 18
Εκτύπωση
Μεταπήδηση σε: