Unileague Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα:
Σελίδες: 1 ... 16 17 [18]
Εκτύπωση
Αποστολέας Θέμα: Μπράβο παιδιά! 100 ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΖΕΛΟΣ!  (Αναγνώστηκε 22908 φορές)
dante
Jr. Member
**
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προφίλ
« Απάντηση #255 στις: Απρίλιος 21, 2008, 08:14:28 μμ »

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΑΝΑΦΑΤΕ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΑΦΟΒΑ! ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ Ο ΠΙΟ ΚΟΣΜΟΓΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ... ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ!!!

Κοιτα ΑΝΤΖΑ 18 προσεχε πως εκφραζεσαι καραγκιοζη... Προσεχε το τι παπαριες πετας αποτυχημενε.. Ο gayρος σου πηρε ενα πρωταθλημα στα χαρτια και για αλλη μια φορα επιβεβαιωσε την ξεφτιλα του ελληνικου πρωταθληματος και εσυ αντι να παραδεχτεις την φετινη ανωτεροτητα της ΑΕΚ στηριζεις σαν τυφλος οτι σε συμφερει..Αλλα παντα ετσι ειστε..Κρυβεστε πισω απο προσφυγες και παραγκες για να καλυψετε τα χαλια σας.. Εισαι πρωταθλητης μπραβο σου.. Αλλα μην ξεχνας πως η ΑΕΚ ηταν αυτη που σε ταπεινωσε..Η ΑΕΚ ηταν αυτη που σε ελιωσε και ο μονος τροπος που βρηκες να την κερδισεις ηταν κερδιζοντας 3 χαμενους αγωνιστικα βαθμους..
Καταγράφηκε
Χειρούργος
Newbie
*

Προφίλ
« Απάντηση #256 στις: Απρίλιος 21, 2008, 08:50:56 μμ »

Re ti asxoleiste me to @@@@mpoukoma ton antza? De vlepete oti o egkefalos tou einai pio mikros kai apo katsaridas??? Afta gia ta skopia, prosekse mikri loulou giati esy oute skopianos den aksizeis na eisai.... roufianaki tis mamakas sou..... Φιλί Φιλί Φιλί Φιλί Φιλί Φιλί Φιλί Φιλί Φιλί
Καταγράφηκε
ZAGORAKIS
Jr. Member
**

ΘΟΔΩΡΕ ΠΡΟΧΩΡΑ....Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ!

Προφίλ
« Απάντηση #257 στις: Απρίλιος 22, 2008, 02:16:09 μμ »

ANTZA Λ.Α.Ο.Σ ΨΗΦΙΖΕΙΣ? ΠΟΛΥ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ....
Καταγράφηκε

ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ,ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΗ ΣΑΡΔΕΛΑ!
ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ,ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ,ΔΙΩΞΕ ΠΙΑ,ΔΙΩΞΕ ΠΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΑΚΟ!

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΄ΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ,ΕΧΕΙΣ ΛΑΟ ΠΑΛΙΚΑΡΟ ΛΕΒΕΝΤΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟ!
Δυνάστης 13
Jr. Member
**

Προφίλ
« Απάντηση #258 στις: Απρίλιος 22, 2008, 11:17:00 μμ »

Πριν κανά μήνα διάβασα στο site ένα άρθρο του Πύρρου Δήμα για τη διαιτησία... Ε έλεος ρε παιδιά... Ε-Λ-Ε-Ο-Σ... Έχει απόλυτο δίκιο που ασχολείται μέχρι κι εκείνος με τη διαιτησία... Είναι δυνατόν να γίνονται αυτά τα πράγματα; Ποια διαιτησία και ποια η επαγγελματική διαιτησία...; Ο Πύρρος Δήμας έγραψε για τον Ρέμο και τον Ντέμη και την κοινή ανακοίνωσή τους και έχει απόλυτο δίκιο. Αντί να επικροτήσουμε τέτοιες ενέργειες που πάνε να βγάλουν το ελληνικό ποδόσφαιρο από τη μιζέρια δίνουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στα όσα λέει το υποκείμενο που λέγεται Πέτρος Κόκκαλης... Κοροιδεύουν τον κόσμο για να παίρνει στο τέλος πάντα το πρωτάθλημα ο οσφπ....

Ρε παιδιά, όταν ο πρώην ερυθρόλευκος θεός ΡΙΜΠΟ μιλάει, οι άλλοι σωπαίνουμε... Τάδε έφη λοιπόν...: "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους μας. Αισθάνομαι πως είμαστε πρωταθλητές. .Όταν ήμουν στον Ολυμπιακό άκουγα για την αξιοπιστία των πρωταθλημάτων που έπαιρνε και ότι πολλοί υπάλληλοι της Ομοσπονδίας δούλευαν για αυτό. Πλέον, αμφιβάλλω για τα πρωταθλήματα που πήρα. Είναι πραγματικά λυπηρό που δεν ανακηρυχθήκαμε εμείς πρωταθλητές. Αυτό που ξέρω είναι ότι εμείς πολεμήσαμε έντιμα και με αξιοπρέπεια και είμαστε οι αληθινοί πρωταθλητές, δεν είναι αυτοί. Αρχικά είχα πει πως δεν θα αγωνιστώ στα πλέι-οφ, αλλά αυτή είναι η τελευταία μου χρονιά στην ΑΕΚ και θα παίξω"

Τι άλλο χρειάζεται να πούμε εμείς για να αποδειχθεί το ζώο του φόρουμ που ονομάζεται άντζας ότι είναι το ηλιθιότερο πιόνι του βρωμιάρη Κόκκαλη...;
Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 ... 16 17 [18]
Εκτύπωση
Μεταπήδηση σε: