Καλησπέρα φίλε Ballboy..μέχτι στιγμής καλά τα έχεις πάει..αν και απογοήτευσαν οι Black Jack όλες οι υπόλοιπες ομάδες που αναφέρεις είναι μέσα στα φαβορί για Ηράκλειο. Εγώ θα πρόσθετα και τους P.E.S. United ενώ θα έδινα μικρότερη απόδοση στουε Μπέμπηδες..ίσως κάπου στο 4.50! Εσύ παίζεις σε κάποια ομάδα; Ποιες απο τις παραπάνω ομάδες έχεις δει και τι εντυπώσεις σου άφησαν;
Κοιτώντας και τις διακλαδώσεις τώρα ως τον τελικό νομίζω πως οι Μπέμπηδες / Dopa Juniors / P.E.S. United καταδικάζονται κατά κάποιο τρόπο καθώς θα βρουν στο δρόμο τους τους Staleeds. Βέβαια δεν αποκλείω και κάποια έκπληξη. Από την άλλη υπάρχει και άλλη μία ομάδα που έχω δει, η ΣΤΕΓ FC που μου αρέσει. Είναι δύσκολο να πεις από την άλλη πλευρά. Ίσως πιθανότερο ζεύγος τελικού είναι Staleeds - Στεφίτες. Θα δείξει. Όντως οι Black Jack απογοήτευσαν. Παίζω σε ομάδα αλλά μετά το Πάσχα έχουμε αγώνα. Ίσως τη βδομάδα αμέσως μετά το Πάσχα αν μαζεύονται οι αντίπαλοι. Από όλες τις ομάδες αυτές, δεν έχω δει PES United, Dopa Juniors, Rethymno.