Unileague Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα:
Σελίδες: 1 ... 8 9 [10]
Εκτύπωση
Αποστολέας Θέμα: ΦΑΒΟΡΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ  (Αναγνώστηκε 12856 φορές)
kwstas
Newbie
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Απρίλιος 07, 2008, 07:30:38 πμ »

egw g a8ina vlepw palu tefaa..an k 8 i8ela na eixame k kati diaforetiko fetos...
Καταγράφηκε
PiRLo
Newbie
*

Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Απρίλιος 22, 2008, 11:32:38 πμ »

Καλησπέρα κι από μένα παίδες!

Ήρθα σ'αυτό το φόρουμ για να μείνω...

Αλλά για να δικαιολογήσω με κάθε τρόπο το παρθενικό μου ποστ, πολύ απλά θα σας αποκαλύψω τις παρθενικές προβλέψεις για το Ηράκλειο (η δική μου άποψη δηλαδή)!

Εδώ είστε κι εδώ είμαι, 2 απ'αυτές τις ομάδες θ'ανηφορίσουν Αθήνα... Κλείσιμο ματιού

Έχουμε και λέμε...

Staleeds       1.90
Rethymno      2.50
Στεφίτες       2.50
Black Jack     4.00
Μπέμπηδες    6.50

Άλλες απόψεις;;; Απορία Απορία Απορία

Καλησπέρα φίλε Ballboy..μέχτι στιγμής καλά τα έχεις πάει..αν και απογοήτευσαν οι Black Jack όλες οι υπόλοιπες ομάδες που αναφέρεις είναι μέσα στα φαβορί για Ηράκλειο. Εγώ θα πρόσθετα και τους P.E.S. United ενώ θα έδινα μικρότερη ΄απόδοση στουε Μπέμπηδες..ίσως κάπου στο 4.50! Εσύ παίζεις σε κάποια ομάδα; Ποιες απο τις παραπάνω ομάδες έχεις δει και τι εντυπώσεις σου άφησαν;
Καταγράφηκε
Ballboy
Jr. Member
**

Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Απρίλιος 22, 2008, 01:32:15 μμ »

Καλησπέρα φίλε Ballboy..μέχτι στιγμής καλά τα έχεις πάει..αν και απογοήτευσαν οι Black Jack όλες οι υπόλοιπες ομάδες που αναφέρεις είναι μέσα στα φαβορί για Ηράκλειο. Εγώ θα πρόσθετα και τους P.E.S. United ενώ θα έδινα μικρότερη απόδοση στουε Μπέμπηδες..ίσως κάπου στο 4.50! Εσύ παίζεις σε κάποια ομάδα; Ποιες απο τις παραπάνω ομάδες έχεις δει και τι εντυπώσεις σου άφησαν;

Κοιτώντας και τις διακλαδώσεις τώρα ως τον τελικό νομίζω πως οι Μπέμπηδες / Dopa Juniors / P.E.S. United καταδικάζονται κατά κάποιο τρόπο καθώς θα βρουν στο δρόμο τους τους Staleeds. Βέβαια δεν αποκλείω και κάποια έκπληξη. Από την άλλη υπάρχει και άλλη μία ομάδα που έχω δει, η ΣΤΕΓ FC που μου αρέσει. Είναι δύσκολο να πεις από την άλλη πλευρά. Ίσως πιθανότερο ζεύγος τελικού είναι Staleeds - Στεφίτες. Θα δείξει. Όντως οι Black Jack απογοήτευσαν. Παίζω σε ομάδα αλλά μετά το Πάσχα έχουμε αγώνα. Ίσως τη βδομάδα αμέσως μετά το Πάσχα αν μαζεύονται οι αντίπαλοι. Από όλες τις ομάδες αυτές, δεν έχω δει PES United, Dopa Juniors, Rethymno.
Καταγράφηκε

Όλη η ζωή μας είναι μία μοναχική πορεία προς τον τάφο. Άσε που στο δρόμο μπορεί και να πεθάνεις. (Αρκάς)
PiRLo
Newbie
*

Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Μάιος 14, 2008, 05:18:36 μμ »

Exw parakolou8isei sxedon ola ta paixnidia sta nok aout tou Irakleiou..den 3erw pws einai oi omades apo tis alles poleis..alla sto Irakleio iparxoun arketes para poli kales omades! Den 8a mou kanei kamia ekpli3i an to parei mia apo tis omades pou 8a figoun apo to Irakleio..
Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 ... 8 9 [10]
Εκτύπωση
Μεταπήδηση σε: