Unileague Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα:
Σελίδες: [1] 2
Εκτύπωση
Αποστολέας Θέμα: Είναι άδικο ρε παιδιά...  (Αναγνώστηκε 4387 φορές)
ΚΑΡΝΤΟΣΟ
Newbie
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προφίλ
« στις: Μάρτιος 26, 2008, 08:03:21 πμ »

Αγαπητή διοργανωσούλα...
Καταρχάς να συστηθώ:
Είμαι νέο μέλος του site αλλά παίχτης του πρωταθλήματος εδώ και κάποια χρόνια στην Αθήνα! Οφείλω λοιπόν να παραδεχθώ (πριν εκφράσω τα παράπονά μου) ότι η φετινή σας προσπάθεια είναι εξαιρετική και το πρωτάθλημα αλλά και το site είναι καλύτερα (απ' όσο βλέπω και ακούω) από κάθε άλλη χρονιά!
ΌΜΩΣ υπάρχει κάτι που νομίζω(+ελπίζω) σας έχει ξεφύγει ή μπορεί να με πληροφόρησαν λάθος...
Μου είπαν ότι στην τελική φάση του πρωταθλήματος θα είναι 3 ομάδες από Αθήνα, 2 από Θεσσαλονίκη, 2 από Ηράκλειο κλπ...

(Στο σημείο αυτό να σας διαβεβαιώσω ότι στο σχολείο ήμουν πολύ καλός στα μαθηματικά)

Κάτι δεν μου βγαίνει εδώ στους υπολογισμούς μου...
Η Αθήνα απ' όσο ξέρω έχει πάνω από 130 ή 140 ομάδες ενώ η Θεσσαλονίκη 30-35 και το Ηράκλειο λίγο περισσότερες...
Ελπίζω ότι έχω καταλάβει λάθος αλλιώς σας παρακαλώ να αναθεωρήσετε κάπως τα νούμερα αυτά δεδομένου ότι στην Αθήνα το πρωτάθλημα φέτος είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό και είναι πολύ άδικο να περνάνε αναλογικά τόσο λίγες ομάδες!!!
Πιστεύω δηλ. ότι στην Αθήνα φέτος υπάρχουν τουλάχιστον 10-15 ομάδες πολύ δυνατές ενώ αντίστοιχα στις άλλες πόλεις οι πολύ δυνατές ομάδες είναι 3-4!
(Και για να μην κατηγορηθώ από τους φίλους των άλλων πόλεων ότι τα βλέπω όλα όπως με βολεύουν διευκρινίζω εξαρχής πως πιστεύω ότι ο πρώτος της Θεσσαλονίκης (ίσως και του Ηρακλείου) θα είναι πιο δυνατός
από τον πρώτο της Αθήνας (μια και εκεί το έχετε πάρει πιο ζεστά το πράγμα).
Το ότι θα το πάρει όμως (κατ' εμέ) άλλη πόλη δεν έχει καμία σχέση με το πόσες ομάδες κάθε πόλης είναι δίκαιο να είναι στην τελική φάση...
Δεν σας ζητάω να πάρετε ανά χείρας τα κομπιουτεράκια, αλλά να κάνετε λιγο πιο δίκαιο το σύστημα για τις ομάδες τις Αθήνας. Από την φάση των 32 ήδη στην Αθήνα τα περισσότερα παιχνίδια θα είναι πολύ δυνατά και είναι μεγάλη αδικία ο τέταρτος (ίσως και ο πέμπτος) να έχουν αποκλείσει τόσες δυνατές ομάδες και να μην τους δίνετε δυνατότητα να...
Νομίζω το αίτημά μου δεν είναι παράλογο αφού άλλο είναι το πόσοι θα βρίσκονται στην τελική φάση και τελείως άλλο θέμα ποιος θα το πάρει...
(βλ. πέρυσι τελικός Λάρισα-Θεσσαλονίκη).
Αν έχω λάθος πείτε μου γιατί... αλλιώς θα περιμένω να μάθω την αποκατάσταση της αδικίας ή παρανόησής μου!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Θυμός
Καταγράφηκε
xiastis
Newbie
*

Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 26, 2008, 10:56:24 πμ »

kala re paraponemene.....persi esi eixes 3 omades kai oi ipoloipes poleis mia mono!!!!!!!! fetos megalose ton arithmo i diorganosi OXI gia na pane 6 apo athina kai 1 apo alli poli....!!!!!!!! diladi thes na mas peis oti oi omades tis athina pou pane sta proimitelika tha einai kai sta telika tou panelliniou ENO stis alles poleis ayti pou paei teliko kai g@@@@@te oso kairo g@@@@@iese esi an xasei na pigainei spiti tis?Απορία? skepsou ligo logika kai apantise mou.....o idios to paradextikes oti stis alles poleis pernoun pio sovara tin diorganosi kai akomi oti iparxoun kai pio dinates omades!!!!!!!!!!! exeis kai pleonektima edras Μεγάλο χαμόγελο
Καταγράφηκε
ΚΑΡΝΤΟΣΟ
Newbie
*

Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 26, 2008, 05:07:39 μμ »

kala re paraponemene.....persi esi eixes 3 omades kai oi ipoloipes poleis mia mono!!!!!!!! fetos megalose ton arithmo i diorganosi OXI gia na pane 6 apo athina kai 1 apo alli poli....!!!!!!!! diladi thes na mas peis oti oi omades tis athina pou pane sta proimitelika tha einai kai sta telika tou panelliniou ENO stis alles poleis ayti pou paei teliko kai g@@@@@te oso kairo g@@@@@iese esi an xasei na pigainei spiti tis?Απορία? skepsou ligo logika kai apantise mou.....o idios to paradextikes oti stis alles poleis pernoun pio sovara tin diorganosi kai akomi oti iparxoun kai pio dinates omades!!!!!!!!!!! exeis kai pleonektima edras Μεγάλο χαμόγελο
Φίλε μου μάλλον δεν διάβασες καλά το μήνυμά μου ή πάντως δεν το κατάλαβες...
Εγώ δεν είπα να έρθει μια ομάδα από την πόλη σου (προφανώς Θεσσαλονίκη). Ας έρθουν όσες ομάδες ορίσει η διοργάνωση...
Εξάλλου απ' όσο ξέρω το Ηράκλειο είχε πέρυσι 2 ομάδες στα τελικά (λόγω περισσότερων ομάδων του συγκριτικά με Θεσσαλονίκη).
Αλλά ρωτάω εσένα (μια και περεμβαίνεις στην ερώτησή μου προς τους διοργανωτές), είναι το ίδιο να τερματίσεις δεύτερος ή τρίτος σε 140 ομάδες και δεύτερος μεταξύ 32 ομάδων;;;
Μάλλον το αίσθημα δικαίου σου λειτουργεί κάπως περίεργα!
Εγώ αυτό που είπα είναι να βρεθεί τρόπος (π.χ. αυξάνοντας τον αριθμό των ομάδων στην τελική φάση και δίνοντας σε κάποιες απευθείας εισιτήριο ενώ σε άλλες το δικαίωμα για νοκ-αουτ αγώνα) να είναι πιο δίκαιο το σύστημα...
Σκέψου φίλε μου ότι για να φτάσει κάποιος στα ημιτελικά της Αθήνας θα έχει ήδη αποκλείσει 2 τουλάχιστον ομάδες επιπέδου περίπου δικών σας ημιτελικών!
Οσο γι' αυτό που είπες για έδρα ελπίζω να ήταν αστείο...
Η διοργάνωση σας καλύπτει όλα τα έξοδα και η όλη φάση του ταξιδιού είναι πολύ καλύτερη απ' το να παίζεις έναν αγώνα όπως όλοι οι άλλοι!!!
Εξάλλου το κοινό τα προηγούμενα χρόνια δεν υποστήριζε Αθήνα αλλά όποιον άρεσε στον καθένα!
Δεν θέλω, με λίγα λόγια, να σου αφαιρέσω τις ομάδες σου! Απλώς δεν έχει καμια λογική το 2 στις 32 και 3 στις 140. Άδικο έχω; 
Καταγράφηκε
xiastis
Newbie
*

Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 26, 2008, 08:09:45 μμ »

NE RE FILE MU...ADIKO EXEIS!!!!!!! DILADI TI THES NA KANPUME?ΑπορίαΑπορία?? NA PERNANE 30 OMADES K NA XANAPEZOUME 15 PEXNIDIA SE ENA TRIIMERO?ΑπορίαΑπορία SKEPSOU OTI PIEZEI O XRONOS K TO ALLO PREPEI NA KRATISI MONO 3 MERES TO FINAL-8!!!!!!! KAI MIN NOMIZEIS OTI PEZEIS POLLA PERISSOTERA PAIXNIDIA APO MAS AFOU KAPOIOI AGONES POU EINAI MONOI STI ATHINA EMEIS TOUS PEZOUME DIPLOUS...KAI AYTO GINETE GIA NA EXOUN OLES OI OMADES SXEDON TA IDIA PAIXNIDIA GIA NA VGENOI DIKAI O 1OS SCORER KAI MVP......K OSO GIA TO EPIPEDO EGO EIMAI SIGOUROS OTI THESSALONIKI INE PIO PANO APO TO DIKO SAS ....KAI OSO GIA TIN EDRA PLAKA EKANA AFOU EVALA K DIPLA XAMOGELO.....
Καταγράφηκε
EMPEROR
Jr. Member
**

Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 26, 2008, 09:22:33 μμ »

Το θέμα έχει ζουμί!!!!
   Αφενός φίλε xiasti μην είσαι τόσο σίγουρος ότι το επίπεδο εδώ είναι πιο υψηλό από κάτω... Εγώ μάλλον για το αντίθετο είμαι σίγουρος όταν στην Αθήνα παίζουν ας πούμε 100 ΤΕΦΑΑ... Και γενικά μέσα σε 140 ομάδες σίγουρα θα βρεις ομαδάρες. Βέβαια αναλογικά, τότε ναι, μπορεί το επίπεδο να είναι υψηλότερο εδώ.
   Αφετέρου φίλε Καρντόζο έχεις όντως άδικο να πιστεύεις κάτι τέτοιο καθώς οι αγώνες πρέπει να γίνουν σε ένα τριήμερο και τότε θα έπερεπε οι 20 ομάδες που προτείνεις εσύ να παίξουν 100 παιχνίδια. Δε γίνεται αυτό. Άλλωστε θα ήταν αρκετά "ανάλατο" ένα πανελλήνιο τριήμερο που βάσει αναλογίας οι μισές ομάδες θα ήταν από μία πόλη. Δίκαιο νομίζω είναι που η Αθήνα έχει μία ομάδα παραπάνω από εμάς και Ηράκλειο αλλά το ακόμα περισσότερο θα καταντούσε υπερβολή ακόμα κι αν μαθηματικά φαντάζει πιο δίκαιο... Και κάποια πράγματα δεν είναι δίκαια στη μπάλα ούτε πρέπει να είναι με την έννοια του δικαιου που εσύ προβάλλεις... Κλείσιμο ματιού
Καταγράφηκε
ΚΑΡΝΤΟΣΟ
Newbie
*

Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 27, 2008, 06:38:37 πμ »

NE RE FILE MU...ADIKO EXEIS!!!!!!! DILADI TI THES NA KANPUME?ΑπορίαΑπορία?? NA PERNANE 30 OMADES K NA XANAPEZOUME 15 PEXNIDIA SE ENA TRIIMERO?ΑπορίαΑπορία SKEPSOU OTI PIEZEI O XRONOS K TO ALLO PREPEI NA KRATISI MONO 3 MERES TO FINAL-8!!!!!!! KAI MIN NOMIZEIS OTI PEZEIS POLLA PERISSOTERA PAIXNIDIA APO MAS AFOU KAPOIOI AGONES POU EINAI MONOI STI ATHINA EMEIS TOUS PEZOUME DIPLOUS...KAI AYTO GINETE GIA NA EXOUN OLES OI OMADES SXEDON TA IDIA PAIXNIDIA GIA NA VGENOI DIKAI O 1OS SCORER KAI MVP......K OSO GIA TO EPIPEDO EGO EIMAI SIGOUROS OTI THESSALONIKI INE PIO PANO APO TO DIKO SAS ....KAI OSO GIA TIN EDRA PLAKA EKANA AFOU EVALA K DIPLA XAMOGELO.....
Μήπως τα μηνύματά μου δεν φαίνονται;
Να αλλάξω τρόπο γραφής;
Αλλιώς δεν εξηγείται γιατί δεν (ή κάνεις ότι δεν) καταλαβαίνεις τι λέω!!!
Αν πιστεύεις ότι είναι το ίδιο να παίζεις με την ίδια ομάδα (ομάδα του χεριού σας για τις καλές ομάδες) δύο φορές, με το να πρέπει να αποκλείσεις 2-3 διαφορετικές πολύ δυνατές ομάδες 2 φορές, τότε είσαι τουλάχιστον αστείος!
Το "αναλογικά υψηλότερο επίπεδο" που επικαλείται ο άλλος φίλος έχει βάση αλλά για τα εύκολα παιχνίδια της πρώτης και (ίσως κάποια της) δεύτερης φάσης. Μετά όμως που αρχίζουν τα νοκ-αουτ οι πιθανότητες να αποκλεισθούν οι πολύ δυνατοί των άλλων πόλεων είναι πολύ περιορισμένες ενώ στην Αθήνα τα παιχνίδια θα είναι φωτιά και λόγω των 3-4 πολύ δυνατών Τεφαα που υπάρχουν και λόγω άλλων πολύ δυνατών ομάδων!
Η διαφορά μας είναι ότι εγώ προσπαθώ να συμβιβάσω κάπως το λογικό και δίκαιο με το συμφέρον μου ενώ εσύ σκέφτεσαι και γράφεις αποκλειστικά και μόνο με βάση το συμφέρον σου.
Δεν κατάλαβα που βρήκες τις 30 ομάδες; Επίτηδες σαμποτάρεις αυτά που γράφω; Αν έχεις λόγο, πάω πάσω. Διαφορετικά να μην ξαναγελοιοποιήσεις μήνυμά μου.
Αν δεν κάνω λάθος με 4 ομάδες από Αθήνα, 2 από τις μεγάλες πόλεις και 1 από τις μικρές, το σύνολο βγαίνει μια χαρά για πρόγραμμα τριημέρου!
Δεν γεννηθήκαμε χθες! Οι περισσότεροι έχουμε συμμετάσχει και σε άλλα παρόμοια πρωταθλήματα και στο ίδιο πέρυσι. Με λίγη κάλη οργάνωση που ευτυχώς σ' αυτό το πρωτάθλημα υπάρχει, μπορεί να είναι δίκαιος για όλες τις πόλεις (και για την Αθήνα όμως) ο τελικός αριθμός...
Αν αυτό που γίνεται στην Αθήνα γινόταν σε άλλη πόλη θα είχατε κάνει πανικό για το πόσο μεροληπτική θα ήταν σε βάρος σας η διοργάνωση...
Γι' αυτό μην κάνεις τον χαζό!
ΕΛΕΟΣ 
Καταγράφηκε
DA VINCI
Full Member

Φόβος κ Δέος..

Προφίλ E-mail
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 27, 2008, 07:50:43 πμ »

ΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ... Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΡΝΤΟΖΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΔΙΚΟ..
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ..
2/32 Κ 3/140 ΑπορίαΑπορία ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ..
Κ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΗΔΗ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΨΑΧΝΕΙ ΛΥΣΗ. (ΣΤΕΙΛ' ΤΟ Κ ΣΕ ΜΑΙΛ ΣΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ)
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΑ... ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ FINAL-16.. ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ
3 ΗΜΕΡΩΝ... ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ..
ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ-ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΟΥΜΕΡΑ) ΟΙ ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ..
ΠΧ. Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΝΙΚΗΤΗΣ ΧΑΝΙΩΝ.. Κ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 2...
ΙΣΩΣ ΧΑΛΚΙΔΑ-ΛΑΜΙΑ Κ ΒΟΛΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ..
ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΝΑ ΠΟΛΗ.
ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ..
ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΕΧΕΙ.. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ.
Καταγράφηκε

ΚΑΡΝΤΟΣΟ
Newbie
*

Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 27, 2008, 10:24:28 πμ »

Πες τα ρε φίλε γιατί είχα  αρχίσει να πιστεύω ότι είμαι τρελός...
Επειδή όμως πιστεύω ότι η γνώμη μου εκφράζει πάρα πολλούς περιμένω την απάντηση των διοργανωτών ή την διάψευση της φήμης για τον παραπάνω συσχετισμό ομάδων ανα πόλη!
Διοργανωσούλα τί λες γι' αυτά;;;  Φιλί
Καταγράφηκε
xiastis
Newbie
*

Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 27, 2008, 12:51:20 μμ »

ego brika tin lisi... tha pezoun mparaz oles oi alles poleis metaxi tous ektos apo tin athina kai o protos na pigainei sto final-8 pou tha exei 7 omades tis athinas kai mia apo (thesaloniki -kriti-xalkida klp...)mipos kai kataferoun na paroun kamia omada tous sto teliko giati einai poly psilo to epipedo tous....ELEOS RE !!!!!!!!!!UNILEAGUE  EINAI...OXI CHAMPIONS LEAGUE.....pezoume gia na kanoume tin plaka...kai re kardoso ne re ise trellos  giati mallon esi den xereis na diabazis ti egrapses...opoios diafonei mazi su kai den xereis na apantisis ine TRELLOS??? mallon esi exeis kapsa na erthis sto final-8 kai i omada su den mporei na einai sti triada tis athinas .....
Καταγράφηκε
xiastis
Newbie
*

Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 27, 2008, 12:57:12 μμ »

BATHMOLOGIA UEFA GIA TO UNILEAGUE:
1.ATHINA(stelnei apeythias 7 omades sto final-8 tou unileague)
2.KRHTH(1 omada sto 3o prokrimatiko )
3 THESSALONIKI( mia omada sto 3o prokrimatiko)
4 XALKIDA( mia omada sto 3o prokrimatiko)
y.p: o nikitis sta prokrimatika pernei thesi sto final-8 pou tha ginei sti athina

Σαρκασμός    Μεγάλο χαμόγελο      Μεγάλο χαμόγελο
Καταγράφηκε
ZAGORAKIS
Jr. Member
**

ΘΟΔΩΡΕ ΠΡΟΧΩΡΑ....Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ!

Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μάρτιος 27, 2008, 01:32:47 μμ »

ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΜΟΥ.....ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ Η ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...!!!!!!!!!
ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΟΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ..
ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ???ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΥΣ ΜΙΖΕΡΟΥΣ!!ΧΑΧΑ

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ Η ΟΛΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΑ FINAL 8, ΑΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ!
Καταγράφηκε

ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ,ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΗ ΣΑΡΔΕΛΑ!
ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ,ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ,ΔΙΩΞΕ ΠΙΑ,ΔΙΩΞΕ ΠΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΑΚΟ!

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΄ΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ,ΕΧΕΙΣ ΛΑΟ ΠΑΛΙΚΑΡΟ ΛΕΒΕΝΤΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟ!
ΚΑΡΝΤΟΣΟ
Newbie
*

Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μάρτιος 27, 2008, 06:04:32 μμ »

Βασικά όντως είμαι τρελός που νόμιζα ότι θα μπορέσω να κάνω διάλογο με φανατισμένα παιδάκια!!!
Αντε του χρόνου εύχομαι να καταφέρετε να έχετε ένα πρωτάθλημα των 8 ομάδων που θα παίζουν μεταξύ τους 8 ή 10 φορές (όσες χρειαστεί για να θεωρείται δίκαιο το πράγμα) και που οι 4 θα έρχονται Αθήνα!
Και δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάτε αφού εγω δεν είπα να μειωθεί ο αριθμός των ομάδων που θα έρθουν Αθήνα αλλά...
τι νόημα έχει να τα ξαναπώ σ' εσάς... που θέλετε απλώς να προκαλέσετε λίγο και να κάνετε το κομμάτι σας...
Εγώ στην διοργάνωση απευθύνομαι και όχι στον κάθε φανατισμένο που έχει κόμπλεξ με την Αθήνα ή τους Αθηναίους ή δεν ξέρω και εγώ με τι...
Κάνω μεγάλη βλακεία και που ασχολούμαι με τον φανατισμό σας, γιατί αυτό θέλετε αλλά είναι η τελευταία φορά που απαντάω σε τέτοια μηνύματα που δεν έχουν καμια ουσία!!!
Καταγράφηκε
dante
Jr. Member
**

Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μάρτιος 27, 2008, 07:03:05 μμ »

Φιλε Καρντοσο..Θελω να σε ρωτησω κατι...Ποια η ουσια του να κατεβαινουν περισσοτερες ομαδες απο μια πολη??Ακομα και 15??Δεν μιλαω φανατισμενα οπως αναφερες..Απλα ουσιαστικα το final8 γινεται μεταξυ των κορυφαιων ομαδων ΚΑΘΕ πολης.. Δεν ειναι τοσο αναλογικα οσο για να συκριθει η αφροκρεμα-κατα καποιο τροπο- των πολεων..Δεν λεω πως ειμαι βεβαιος για τον σκοπο του final8 και το τι ακριβως εχει η διοργανωση στο μυαλο της..Απλα το πως βλεπω το πραγμα..Και αν το καλοσκεφτεις θα δεις οτι εχει μια βαση...
Καταγράφηκε
ΚΑΡΝΤΟΣΟ
Newbie
*

Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Μάρτιος 27, 2008, 09:47:29 μμ »

Φίλε θα σου απαντήσω γιατί φαίνεσαι λογικός άνθρωπος...
Εγώ δεν φτιάχνω τους κανόνες!
Και συμφωνώ μαζί σου ότι θα είχε βάση το να παίξουν μόνο οι πρωταθλητές κάθε πόλης...
Αλλά επειδή οι πόλεις είναι μου φαίνεται 9, αν μπούμε στην λογική να προσθέσουμε ομάδες στις (και καλά) κορυφαίες, προφανώς αυτό πρέπει να γίνει ανάλογα με την δυσκολία του πρωταθλήματος κάθε πόλης!
Και η άποψή μου είναι ότι στο επίπεδο της οκτάδας στην Αθήνα θα είναι μόνο 2-3 ομάδες από Θεσσαλονίκη-Ηράκλειο κλπ.
Οι πρώτοι αυτών των πόλεων ίσως να είναι και καλύτεροι από τον πρώτο της Αθήνας.
Αν περνάνε μόνο οι πρώτοι λοιπόν καμια αντίρρηση, αλλά όχι να φτάσουμε και στο σημείο να λέμε 2 από Αθήνα, 2 από Θεσσαλονίκη, 2 από Χαλκίδα κλπ. γιατί παραγνωρίζουμε το πόσο δύσκολο είναι για μια πολύ δυνάτη ομάδα στην Αθήνα να πάρει 2 ή 3 δύσκολα νοκ-άουτ παιχνίδια για να φτάσει στα ημιτελικά. Είναι άλλο να έχεις 1-2 δύσκολα ματς για να είσαι στους 2 του τελικού και τελείως άλλο το να πρέπει να κερδίσεις 4 τουλάχιστον...
Αυτή είναι η άποψή μου και πιστεύω ότι αν πάνε στην τελική φάση πάνω από μια ομάδες κάθε πόλης πρέπει να συνεκτιμηθεί η δυσκολία του κάθε πρωταθλήματος που δεν νομίζω να έχεις αντίρρηση ότι σαφέστατα εξαρτάται (όχι μόνο, αλλά) κυρίως από τον αριθμό των συμμετεχόντων ομάδων. Απορία
Καταγράφηκε
xiastis
Newbie
*

Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Μάρτιος 27, 2008, 11:45:19 μμ »

DANTE.....MIN ise xazos kai agenis!!!!!!pes eyxaristo sto filo mas to kardozo pou sou apantise....!!!!!!!! Σαρκασμός  !!!!!! gia na skefteis poso exipnes einai oi idees tou kai to poso lathos einai apopsi tou oute i diorganosi den mpenei sto kopo na tou apantisei!!!!!!!! kai nA SU PO KAI kati re exipnakia...o protos pou thelei na exei perissoteres omades tis athinas sto final-8 einai i diorganosi!!!!!! na sto e3igiso kai ligo gia na katalavis ti ennoo: 1. an paei omada tis athinas sto teliko tha exei perissotero kosmo stis kerkides afou to final-8 ginete sti athina
2. oi xorigei pou exei to unileague den tous exei gia plaka...sto triimero tou final-8 kai eidika sto teliko  tha einai kai aytoi ekei gia na diafistoun(moirazontas dora, mplouzes,klp) kai
3 se parakaloooooooo......apantise muuuuuuuu....to exo anagki

Καταγράφηκε
Σελίδες: [1] 2
Εκτύπωση
Μεταπήδηση σε: