Αγαπητή διοργανωσούλα...
Καταρχάς να συστηθώ:
Είμαι νέο μέλος του site αλλά παίχτης του πρωταθλήματος εδώ και κάποια χρόνια στην Αθήνα! Οφείλω λοιπόν να παραδεχθώ (πριν εκφράσω τα παράπονά μου) ότι η φετινή σας προσπάθεια είναι εξαιρετική και το πρωτάθλημα αλλά και το site είναι καλύτερα (απ' όσο βλέπω και ακούω) από κάθε άλλη χρονιά!
ΌΜΩΣ υπάρχει κάτι που νομίζω(+ελπίζω) σας έχει ξεφύγει ή μπορεί να με πληροφόρησαν λάθος...
Μου είπαν ότι στην τελική φάση του πρωταθλήματος θα είναι 3 ομάδες από Αθήνα, 2 από Θεσσαλονίκη, 2 από Ηράκλειο κλπ...
(Στο σημείο αυτό να σας διαβεβαιώσω ότι στο σχολείο ήμουν πολύ καλός στα μαθηματικά)Κάτι δεν μου βγαίνει εδώ στους υπολογισμούς μου...
Η Αθήνα απ' όσο ξέρω έχει πάνω από 130 ή 140 ομάδες ενώ η Θεσσαλονίκη 30-35 και το Ηράκλειο λίγο περισσότερες...
Ελπίζω ότι έχω καταλάβει λάθος αλλιώς σας παρακαλώ να αναθεωρήσετε κάπως τα νούμερα αυτά δεδομένου ότι στην Αθήνα το πρωτάθλημα φέτος είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό και είναι
πολύ άδικο να περνάνε αναλογικά τόσο λίγες ομάδες!!!
Πιστεύω δηλ. ότι στην Αθήνα φέτος υπάρχουν τουλάχιστον 10-15 ομάδες πολύ δυνατές ενώ αντίστοιχα στις άλλες πόλεις οι πολύ δυνατές ομάδες είναι 3-4!
(Και για να μην κατηγορηθώ από τους φίλους των άλλων πόλεων ότι τα βλέπω όλα όπως με βολεύουν διευκρινίζω εξαρχής πως πιστεύω ότι ο πρώτος της Θεσσαλονίκης (ίσως και του Ηρακλείου) θα είναι πιο δυνατός
από τον πρώτο της Αθήνας (μια και εκεί το έχετε πάρει πιο ζεστά το πράγμα).
Το ότι θα το πάρει όμως (κατ' εμέ) άλλη πόλη δεν έχει καμία σχέση με το πόσες ομάδες κάθε πόλης είναι δίκαιο να είναι στην τελική φάση...
Δεν σας ζητάω να πάρετε ανά χείρας τα κομπιουτεράκια, αλλά να κάνετε λιγο πιο δίκαιο το σύστημα για τις ομάδες τις Αθήνας. Από την φάση των 32 ήδη στην Αθήνα τα περισσότερα παιχνίδια θα είναι πολύ δυνατά και είναι
μεγάλη αδικία ο τέταρτος (ίσως και ο πέμπτος) να έχουν αποκλείσει τόσες δυνατές ομάδες και να μην τους δίνετε δυνατότητα να...
Νομίζω το αίτημά μου δεν είναι παράλογο αφού άλλο είναι το πόσοι θα βρίσκονται στην τελική φάση και τελείως άλλο θέμα ποιος θα το πάρει...
(βλ. πέρυσι τελικός Λάρισα-Θεσσαλονίκη).
Αν έχω λάθος πείτε μου γιατί... αλλιώς θα περιμένω να μάθω την αποκατάσταση της αδικίας ή παρανόησής μου!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ