Unileague Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα:
Σελίδες: 1 [2]
Εκτύπωση
Αποστολέας Θέμα: Είναι άδικο ρε παιδιά...  (Αναγνώστηκε 4387 φορές)
ZAGORAKIS
Jr. Member
**
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

ΘΟΔΩΡΕ ΠΡΟΧΩΡΑ....Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ!

Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Μάρτιος 28, 2008, 12:53:16 πμ »

ΡΕ ΧΙΑΣΤΗ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΟΦΟ-ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ? ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ. ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΑ.ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ ΝΑ ΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ! ΟΧΙ ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΚΑΡΝΤΟΣΟ,ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ...

Υ.Γ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΕΙΡΩΝΕΙΑ, ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΗΝΥΜΑ, ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΑΠ΄ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ!
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 28, 2008, 01:38:43 πμ από ZAGORAKIS » Καταγράφηκε

ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ,ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΗ ΣΑΡΔΕΛΑ!
ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ,ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ,ΔΙΩΞΕ ΠΙΑ,ΔΙΩΞΕ ΠΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΑΚΟ!

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΄ΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ,ΕΧΕΙΣ ΛΑΟ ΠΑΛΙΚΑΡΟ ΛΕΒΕΝΤΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟ!
dante
Jr. Member
**

Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μάρτιος 28, 2008, 11:40:38 πμ »

Ρε συ ΚΑΡΝΤΟΣΟ... Η ολη σου ιδεα προυποθετει budget champions league...
Δηλαδη να συνεννοηθουν να παιξουν οι πρωτοι Ηρακλειου με Βολου κτλ..Και να γινουν 3 τετοια παιχνιδια απο μακρινους νομους..Και μετα ΑΝ κερδισουν..Να διεκδικησουν μια θεση για το final8 μεταξυ Θεσσαλονικης-Αθηνας-Ηρακλειου..Δεν νομιζω-δεδομενου του οτι ολοι ειμαστε φοιτητες-να εχουν οικονομικη ανεση οι ομαδες για να κανουν τετοια ταξιδια οπως και δεν νομιζω η διοργανωση να κανει τον ZΟΡΠΙΔΗ για να τρεχει τις ομαδες απο την μια ακρη της Ελλαδας στην αλλη... Επειδη το final8 γινεται στην πολη σου μην ξεχνας τις μετακινησεις και διανυκτερευσεις των υπολοιπων ομαδων....
Καταγράφηκε
ΚΑΡΝΤΟΣΟ
Newbie
*

Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μάρτιος 28, 2008, 06:31:30 μμ »

Φίλε dante ευτυχώς που μου απαντάς γιατί μου έδειξες ότι το μήνυμά μου δεν ήταν (τόσο) σαφές όσο νόμιζα!
Εγώ δεν είπα να γίνουν ταξίδια ανά την Ελλάδα!
Όλες οι ομάδες Αθήνα θα έρθουν (όπως θα έρχονταν ούτως ή άλλως) και εδώ θα παίξουν τα νοκ-άουτ μεταξύ τους.
Απλώς οι ομάδες που έρχονται από πόλεις με μικρό αριθμό ομάδων σε πρώτη φάση και μαζί τους σε δεύτερη φάση οι εκτός των πρώτων ομάδες των μεγάλων πόλεων προτείνω να παίξουν για τις θέσεις τους και να μην είναι δεδομένες στην οκτάδα!
Δηλ. την προηγούμενη μέρα των άλλων αγώνων να γίνουν τα παιχνίδια νοκ-άουτ και οι νικητές να πάρουν εισιτήριο!
Δεν είναι πολλά παιχνίδια 1 ή 2 ακόμα για κάθε ομάδα θεωρητικά μικρή γιατί είναι στο χέρι της να αποδείξει το αντίθετο.
Επιπλέον οι πρώτοι των μεγάλων πόλεων θα έχουν νομίζω κερδίσει το δικαίωμα απευθείας εισιτηρίων, αλλά και είναι καλύτερα για τις ομάδες των πιο μικρών πόλεων να αποφύγουν σε πρώτη φάση τα(και καλά) "μεγαθήρια" (λέμε τώρα...  Μεγάλο χαμόγελο)

Κι επειδή βλέπω ότι είσαι λογικός άνθρωπος, αν έχεις σκεφθεί κάτι πιο δίκαιο πες το! Ευχαρίστως θα παραδεχτώ το λάθος μου και θα είμαι μαζί σου ή με όποιον άλλο βελτίωσει την ιδέα μου ή προτείνει κάποια καλύτερη...
Δεν έχω αλλάξει τίποτα ούτε στο μπάτζετ τις διοργάνωσης ούτε φυσικά είπα ποτέ να επιβαρυνθούν περαιτέρω οι παίχτες-φοιτητές, αφού και εγώ εξάλλου φοιτητής είμαι και πίστεψέ με δεν μου περισσεύουν ούτε κι εμένα!

Καταγράφηκε
Διοργάνωση
Jr. Member
**

Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μάρτιος 28, 2008, 11:07:27 μμ »

Αγαπητέ φίλε ΚΑΡΝΤΟΣΟ, σε αυτά που έγραψες δεν έχεις άδικο, όπως επίσης και τα επιχειρήματά σου έχουν λογική βάση. Όπως επίσης και πολλοί από τους χρήστες που έγραψαν προέβαλαν διάφορα επιχειρήματα που είναι σωστά.
   Ωστόσο η δικαιοσύνη εν προκειμένω δεν είναι "μαθηματική" δικαιοσύνη γιατί δε θα μπορούσε να είναι. Πολύ απλά εξηγούμαι με ένα μαθηματικό συλλογισμό για ποιο λόγο δεν μπορεί να λειτουργήσει έτσι η διοργάνωση:
- Έχουμε 9 πόλεις.
- Εξαρχής ήταν γνωστό ότι όλες οι πόλεις θα εκπροσωπηθούν στους τελικούς της Αθήνας κάτι που δεν επιτρέπεται να αναιρεθεί ακόμα κι αν ο αριθμός των συμμετοχών από μία πόλη είναι πολύ χαμηλός (Μην ξεχνάς ότι η Λάρισα πέρσι που έφτασε στον Τελικό στο εγχώριο πρωτάθλημά της είχε μόνο 5 (!) ομάδες).
- Αφού λοιπόν όλες οι πόλεις πρέπει να εκπροσωπηθούν ξεκινάμε με την αναγωγή στη μονάδα που εν προκειμένω η μονάδα είναι η Λαμία. Η Λαμία έχει τις λιγότερες ομάδες, μόλις 8. Άρα Σε κάθε 8 ομάδες του πρωταθλήματος αντιστοιχεί μία ομάδα στους τελικούς. Συνεπώς:
ΠΟΛΗ             ΑΡΙΘΜΟΣ ΟΜΑΔΩΝ    ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ
ΛΑΜΙΑ                             8                  1 εισιτήριο
ΡΕΘΥΜΝΟ                        10                 1,25 = 1 εισιτήριο
ΧΑΝΙΑ                             12                 1,5 = 2 εισιτήρια
ΒΟΛΟΣ                            18                 2,25 = 2 εισιτήρια
ΧΑΛΚΙΔΑ                         19                  2,37 = 2 εισιτήρια
ΠΑΤΡΑ                            19                 2,37 = 2 εισιτήρια
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ                  36                 4,5 = 5 εισιτήρια
ΗΡΑΚΛΕΙΟ                       54                  6,75 = 7 εισιτήρια
ΑΘΗΝΑ                           134                16,75 = 17 εισιτήρια
           ΣΥΝΟΛΟ
9 πόλεις                         310                 39 εισιτήρια

- Η φιέστα των τελικών έχει διάρκεια 3 ημέρες και όχι περισσότερο 1. γιατί είναι πριν τις εξεταστικές, 2. γιατί οι ομάδες της περιφέρειας δεν μπορούν να απουσιάζουν παραπάνω από μία καθημερινή ημέρα από τις πόλεις τους (βλ. δουλειά αλλά και άλλες υποχρεώσεις) 3. γιατί όλα τα έξοδα καλύπτονται από τη διοργάνωση και η διοργάνωση δεν έχει μπάτζετ champions League όπως λέει εύστοχα με κάποια υπερβολή ένας φίλος. Άλλωστε και λόγω εξόδων θα ήταν αδύνατο να μετακινηθούν 39 (!!) ομάδες
- Μέσα σε 3 μέρες δεν μπορεί να διεξαχτεί event τελικών ...με 39 (!!!) ομάδες εκτός κι αν οι αγώνες είναι μισάωροι και παίζουν οι παίχτες ασταμάτητα για τις 72 ώρες που περιέχουν οι 3 ημέρες.
ΑΡΑ
Με μαθηματική λογική αποκλείεται να βγάλουμε άκρη.

Αφού λοιπόν αποκλείεται μία τέτοια λογική αναζητήσαμε τη λογική με την οποία θα έπρεπε να κινηθούμε.     
   Σημείωσε εδώ ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να γίνουν προκριματικοί αγώνες μπαράζ μεταξύ των πόλεων εκτός 3ημέρου καθώς η διοργάνωση πρέπει να έχει την εποπτεία και την οικονομική κάλυψη τέτοιων αγώνων πράγμα που δεν μπορεί να γίνει εκτός του 3ήμερου event των τελικών.
  Το να πούμε ότι η Αθήνα θα έχει 4 ομάδες αντί 3, νομίζω δε μετριάζει καθόλου την αδικία (με τη μαθηματική έννοια) που υφίστανται οι αθηναϊκές ομάδες έναντι ας πούμε των ομάδων της Λαμίας που ακόμα κι έτσι 1 ομάδα Λαμίας έχει πιθανότητα να βρεθεί στους τελικούς ίση με 1 προς 8 ενώ μία αθηναϊκή ίση με 4 προς 134, δηλαδή με 1 προς 33,5. Με μία τέτοια σκέψη θα αδικούνταν ο 5ος, ο 6ος, ο7ος κ.ο.κ αθηναίος.

Μία άλλη λογική θα ήταν η εκπροσώπηση βάσει δυναμικότητας (όπως γίνεται σε Champions Leαgue και UEFA). Θα μπορούσε έτσι η Θεσσαλονίκη που πήρε 1η θέση πέρσι να έχει 3 ομάδες, μετά η Λάρισα (αν συμμετείχε) και η Αθήνα από 2 και οι άλλες πόλεις από 1 (μαζί με όλες τις νεοεισελθούσες). Στο Champions Leαgue ας πούμε όσο καλύτερα πάει μία χώρα σε μία σεζόν τόσο περισσότερες ομάδες βγάζει του χρόνου, ανεξάρτητα αν η Πορτογαλία έχει 10.000.000 κατοίκους και Χ ομάδες στα εσωτερικά πρωταθλήματά της και η Πολωνία 40.000.000 κατοίκους και 4Χ ομάδες. Αλλά κι αυτό δε φαντάζει εφικτό στο UNI-League και στο event των τελικών καθώς δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία του.

Η ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ. Θα είναι μία γιορτή του ποδοσφαίρου όπου όλες οι πόλεις θα εκπροσωπηθούν - προσοχή στη λέξη εκπροσώπηση γιατί όσο προσθέτουμε περισσότερες ομάδες από μία πόλη τόσο μειώνεται η λέξη εκπροσώπηση - και που απλά η Αθήνα ως πολυπληθέστερη θα έχει μία ομάδα περισσότερη από Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη που από την περιφέρεια ξεχωρίζουν με τη συμμετοχή τους και έτσι αυτές με τη σειρά τους θα έχουν μία ομάδα περισσότερη από από τις άλλες 6 πόλεις.

Η μαθηματική λογική δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Η λογική της δυναμικότητας επίσης δεν μπορεί να εφαρμοστεί και έτσι η ποδοσφαιρική λογική μοιάζει ως η προσφορότερη για το UNI-League.

Σας ευχαριστούμε πολύ και συγγνώμη για την αναλυτική προσέγγιση που όμως απαιτεί ένα τέτοιο ζήτημα... Χαμόγελο
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 28, 2008, 11:24:55 μμ από Διοργάνωση » Καταγράφηκε
DA VINCI
Full Member

Φόβος κ Δέος..

Προφίλ E-mail
« Απάντηση #19 στις: Μάρτιος 29, 2008, 06:07:57 πμ »

ΘΑΡΡΩ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΛΥΨΕ ΟΛΟΥΣ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ...   Μεγάλο χαμόγελο
ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΔΙΚΟ..  Κλείσιμο ματιού
ΑΠΛΩΣ ΨΙΛΟΗΤΑΝ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΜΟΝΟ "ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ"...!
Καταγράφηκε

ΚΑΡΝΤΟΣΟ
Newbie
*

Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Μάρτιος 29, 2008, 10:25:17 πμ »

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΑΦΩΝΟ!
ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ, ΜΕ ΓΕΝΙΚΕΥΣΕΙΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΟΧΕΣ ΣΟΦΙΣΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ...
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΙΣ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ (ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΒΑΣΕΙ ΠΕΡΥΣΙΝΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΤΑ ΖΗΛΕΥΕ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΠΡΕΠΕΣΤΕΡΟΙ ΣΟΦΙΣΤΕΣ-ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ...)
ΑΦΩΝΟΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ! ΜΕ ΚΑΛΥΨΑΤΕ! ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ!
Καταγράφηκε
ΚΑΡΝΤΟΣΟ
Newbie
*

Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Μάρτιος 29, 2008, 10:36:20 πμ »

Υ.Γ: ..."ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ 17 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΚΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 13, ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ 4ο ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ..."
 Απορία Απορία Απορία Απορία Απορία Απορία Απορία Απορία Απορία Απορία Απορία Απορία Απορία Απορία Απορία Απορία Απορία Απορία Απορία Απορία Απορία Απορία Απορία Απορία Απορία Απορία Απορία Απορία Απορία Απορία Απορία Απορία Απορία Απορία Απορία Απορία Απορία Απορία Απορία

ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ;;;;;;;
ΧΜΜ.......

"ΠΟΝΑΕΙ ΧΕΡΙ-ΚΟΒΕΙ ΧΕΡΙ"
Καταγράφηκε
xiastis
Newbie
*

Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μάρτιος 29, 2008, 07:15:06 μμ »

oxi re axriste....apla oi ypoloipoi tis athinas den einai apo  psixiatreio pou ise esi...katalavan oti einai ena tournoua re ili@@@e....re KARDOZO epeidei apokleite i omada su na erthei sto final-8 ela esi ekei sta gipeda kai tha se voithisoume na symmetasxeis....persi eixe kai maskot to uni-league isos kataferoume na se valoume esena gia na stamatiseis na klais.... Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο
Καταγράφηκε
FOTAKIS
Newbie
*

Προφίλ E-mail
« Απάντηση #23 στις: Μάρτιος 29, 2008, 07:18:28 μμ »

File Cardoso gia na mhn trelenesai k xalas adika kai th diathesi sou tha sou pw oti den prokeitai na ginei kati.Kai poly apla DEN GINETAI ALLIWS.Kai ayto sto leei kapoios pou h omada toy vghke perysi 4h  sthn athina apo tis 120 peripou(k oxi mono 90 opws les) epaikse osous agwnes epaiksan k oi prwtathlites, apekleise isxyres omades alla den symeteixe telika sto FINAL 8.Kai pragmatika einai san na ypovathmizeis kai na ypotimas tis alles poleis, alla kai ti xrwma tha eixe o telikos an symeteixan olo omades apo thn athina.Kai epishs de shmainei oti oi omades pou erxontai apo thn eparxia apo prwtathlimata me ligoteres omades den aksizoun na mpoun sto final 8(tha sou thymisw to persino nikhth iek delta enw oloi sthn athina perimename oti ta tefaa 3 tha to paroun aneta).Oso gia ta prokrimatika pou proteineis apaitoun xrono parapanw kai lefta kai ksereis oti gia foithtes ta dyo ayta pragmata(eidika mesa se mia eksetastikh) piezoun.Aplws fetos me ton antagwnismo na megalwnei k allo sthn athina tha einai akoma pio dyskolh gia olous mas h prokrish.Ayta!
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 29, 2008, 07:20:35 μμ από FOTAKIS » Καταγράφηκε
xiastis
Newbie
*

Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Μάρτιος 30, 2008, 09:45:54 πμ »

pes ta re FOTAKI....!!!!!!!!!!!! KATALAVES TI SU ELEGA RE @@@@@@@ KARDOZO...OI YPOLOIPOI GNORIZOUN TI DIAFORA UNI-LEAGUE ME CHAMPIONS LEAGUE!!!!!!! PERSI IRTHE I THESALONIKI ME 1 OMADA OPOS KAI I LARISA KAI PIGAN TELIKO.....NA SKEFTEIS OYTE I 1i OMADA TIS ATHINAS DEN PIGE STO TELIKO!!!!!!! K ROTA NA MATHIS POSI DIAFORA DINAMIKOTITAS EIXAN TA IEK DELTA PERSI APO TIS YPOLOIPES OMADES...AN ERXOTAN KAI O DEYTEROS TIS THESALONIKIS PERSI MPOREI K NA PIGAINE KAI TELIKO GIATI ITAN KAI AYTOI KALI OMADA.....DYSTYXOS I OMADA MOU EMENA EINAI POLY DYSKOLO NA ERTHI STO FINAL-8 ALLA SU LEO KATI KAI NA TO THIMASE....AN ERTHOUN APO THESALONIKI OI MEDISOF PC MAZI ME TOUS ARXITEXTONES DYSKOLA TA PRAGMATA GIA TIS ALLES OMADES....SOU TO LEO K MIN TO XEXNAS
Καταγράφηκε
ΚΑΡΝΤΟΣΟ
Newbie
*

Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Μάρτιος 31, 2008, 06:46:39 πμ »

pes ta re FOTAKI....!!!!!!!!!!!! KATALAVES TI SU ELEGA RE @@@@@@@ KARDOZO...OI YPOLOIPOI GNORIZOUN TI DIAFORA UNI-LEAGUE ME CHAMPIONS LEAGUE!!!!!!! PERSI IRTHE I THESALONIKI ME 1 OMADA OPOS KAI I LARISA KAI PIGAN TELIKO.....NA SKEFTEIS OYTE I 1i OMADA TIS ATHINAS DEN PIGE STO TELIKO!!!!!!! K ROTA NA MATHIS POSI DIAFORA DINAMIKOTITAS EIXAN TA IEK DELTA PERSI APO TIS YPOLOIPES OMADES...AN ERXOTAN KAI O DEYTEROS TIS THESALONIKIS PERSI MPOREI K NA PIGAINE KAI TELIKO GIATI ITAN KAI AYTOI KALI OMADA.....DYSTYXOS I OMADA MOU EMENA EINAI POLY DYSKOLO NA ERTHI STO FINAL-8 ALLA SU LEO KATI KAI NA TO THIMASE....AN ERTHOUN APO THESALONIKI OI MEDISOF PC MAZI ME TOUS ARXITEXTONES DYSKOLA TA PRAGMATA GIA TIS ALLES OMADES....SOU TO LEO K MIN TO XEXNAS
Άκου μια και καλή xiasti! (καταρχήν δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτά τα @@@@@@ που βάζεις. Μήπως είναι εφηβικές βρισιές;
Ό,τι και να είναι πάντως δείχνουν πόσο κομπλεξικός είσαι!)
Επειδή μιλάς και μιλάς και μιλάς και λες όλο βλακείες...
Και για να μάθεις και τίποτα (εκτός από τα καφριλίκια σου)...
Έμαθα λοιπόν για πέρυσι τα εξής...
Οι δύο από τις τρεις ομάδες της Αθήνας κατέβηκαν πέρυσι "με μισή ομάδα" στο Final-8. Ο πρώτος διασταυρώθηκε αρχικά με τον δεύτερο και τον απέκλεισε και στη συνέχεια ο καλύτερος παίχτης του και MVP της Αθήνας (ή όλου του Unileague/ δεν κατάλαβα...) έφυγε επαρχία γιατί είχε αγώνα με την ομάδα του. Αν αυτός ήταν στο απογευματινό ματς με τους δικούς σου, το παιχνίδι θα ήταν τελείως διαφορετικό!!! Αυτό δεν σημαίνει ότι σίγουρα θα κέρδιζαν τα Τεφαα γιατί και η ομάδα από Θεσσαλονίκη ήταν πραγματικά πολύ καλή αλλά πάντως θα ήταν πολύ δύσκολο ματς και θα κρινόταν στο γκολ... Ο τρίτος πάλι της Αθήνας, αφού έγινε μια φασαρία μεταξύ τους, (δεν κατάλαβα τι ακριβώς...) κατέβηκε στο Final-8 τελευταία στιγμή (μόνο και μόνο για την εμπειρία) χωρίς τρεις παίχτες, μεταξύ των οποίων ο επιθετικός τους και ο MVP τους και παρόλα αυτά έχασε στα πέναλτυ από την Λάρισα που πήγε τελικό!
Συνεπώς φίλε με το μεγάλο στόμα αν είχαν κατέβει πλήρεις σίγουρα ο ένας του τελικού θα ήταν από Αθήνα, και ίσως ήταν και οι δύο (αφού η ομάδα της πόλης σου μπορεί και να έχανε).Βέβαια για να είμαι ειλικρινής, επειδή είχα δει και τις 4 ομάδες, νομίζω ότι στις λεπτομέρειες η Θεσσαλονίκη πρέπει να ήταν οριακά λίγο καλύτερη, αλλά όχι τόσο ώστε να έχει στα σίγουρα τα 2 αυτά ματς!
Έπειτα φέτος εδώ υπάρχουν τουλάχιστον 6-7 πολύ δυνατές ομάδες και ούτε μία δεν έχει σίγουρο εισιτήριο στον τελικό, ενώ εκεί από τα λίγα που έχω ακούσει/διαβάσει στο site όλοι ξέρουν τους 2 πρώτους, εκτός και αν διασταυρωθούν πριν τον τελικό (Αρχιτέκτονες, περσινοί πρώτοι). Καταλαβαίνεις την διαφορά;
(Πάντως αν είχες παίξει ποτέ μπάλα θα την καταλάβαινες...)
Καταγράφηκε
xiastis
Newbie
*

Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Μάρτιος 31, 2008, 08:17:52 πμ »

apo do to pires apo kei to pires pali kateli3es sta IEK oti itan i kalyteri omada!!!!!!!!!! poioi paixtes elipan re?Απορία? o RONALDINHO K O MESSI?ΑπορίαΑπορία? oute goal den kataferate na tous valete(3-0)
k otan grafeis kati prin patiseis apostoli xanadievasto giati den katalamvenis ti grafeis....k eipame tha exei kai kerkida sto final-8 an thes na pas Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός
Καταγράφηκε
FOTAKIS
Newbie
*

Προφίλ E-mail
« Απάντηση #27 στις: Μάρτιος 31, 2008, 10:57:45 πμ »

Pantws den mporw na katalavw giati thn kontra metaksy omadwn thn metatrepete k se kontra polewn.Ontws ta tefaa ston hmiteliko me ta iek den eixan ton kalytero toys paikth k isws ton kalytero tou unileague.Alla den einai k sigouro oti tha allaze to apotelesma alla sigoura to mats tha itan derby.K file xiaste pws k to xeis sigouro oti tha to parei omada apo thessaloniki?Edw sthn athina fetos as poume me tetoio antagwnismo mporei ta tefaa3 na mhn symmetexoun kan.Prepei na doume k ti omades tha pane sto FINAL8 apo tis alles poleis prwta gia na kaneis prognwsh gia to apotelesma.
Καταγράφηκε
ΚΑΡΝΤΟΣΟ
Newbie
*

Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Μάρτιος 31, 2008, 11:32:10 πμ »

apo do to pires apo kei to pires pali kateli3es sta IEK oti itan i kalyteri omada!!!!!!!!!! poioi paixtes elipan re?Απορία? o RONALDINHO K O MESSI?ΑπορίαΑπορία? oute goal den kataferate na tous valete(3-0)
k otan grafeis kati prin patiseis apostoli xanadievasto giati den katalamvenis ti grafeis....k eipame tha exei kai kerkida sto final-8 an thes na pas Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός
Ναι ρε xiasti είπα ότι ίσως με μικρή διαφορά να ήταν λίγο καλύτεροι (ίσως και όχι)! Αυτή όμως είναι απλώς η προσωπική μου άποψη! Πολλοί θα διαφωνήσουν!!!
Τί νομιζεις ότι είναι όλοι κομπλεξικοί και δεν μπορούν να δουν την πραγματικότητα;
Όσο γι' αυτό με την κερκίδα αν τα πράγματα έρθουν όπως ελπίζω θα σου έχω δυο-τρία σακκουλάκια με πατατάκια για να μας βλέπεις (αν έρθεις).
Απλώς εδώ τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα γιατί υπάρχουν τουλάχιστον άλλες 5-6 ομάδες πολύ δυνατές και καμια θέση στα ημιτελικά δεν είναι για μένα σίγουρη!
Και επειδή έχω και άλλα πράγματα να κάνω σε παρακαλώ να σταματήσεις να μου απευθύνεσαι γιατί δεν μπορώ να μην απαντάω στα προκλητικά σου μηνύματα και τρώω τον χρόνο άλλων πραγμάτων που πρέπει να γίνουν...
Χάρηκα για την κουβεντούλα μας αλλά σε παρακαλώ να βρεις άλλο παιχνιδάκι γιατί είμαι πνιγμένος αυτό τον καιρό...
Καταγράφηκε
Δυνάστης 13
Jr. Member
**

Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Μάρτιος 31, 2008, 11:37:13 πμ »

ΚΑΡΝΤΟΣΟ είσαι ωραίος παίχτης και θα σε ήθελα του χρόνου στην Πανάθα! ΚΑΡΝΤΟΣΟ είσαι τρέλα, είσαι τρέλα με την πράσινη φανέλα.....!!! Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός
Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 [2]
Εκτύπωση
Μεταπήδηση σε: