Unileague Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα:
Σελίδες: [1] 2 3 ... 5
Εκτύπωση
Αποστολέας Θέμα: Φαβορί - Αποτελέσματα Ηρακλείου..  (Αναγνώστηκε 5626 φορές)
PiRLo
Newbie
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προφίλ
« στις: Απρίλιος 21, 2008, 10:07:50 μμ »

Επειδή γίνεται πολύς ντόρος και ασχολούνται όλοι μόνο με Θεσσαλονίκη και Αθήνα
(λες και μόνο εκεί παίζεται το τουρνουά), θέλω να ακούσω/διαβάσω την γνώμη σας για τις ομάδες που αγωνίζονται στο Ηράκλειο και αν ξέρει κάποιος να πει και αποτελέσματα απο τους νοκ-αουτ αγωνες!
Καταγράφηκε
EMPEROR
Jr. Member
**

Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 21, 2008, 10:19:44 μμ »

Καλό αυτό το θεματάκι που άνοιξες φίλε PiRLo! Αυτό θα βοηθήσει κι εμάς τους υπόλοιπους να έχουμε μία άποψη και για άλλες πόλεις και ειδικά για Ηράκλειο που έχει πολλές ομάδες - αν βεβαίως έρθουμε τελικούς! Κλείσιμο ματιού Κλείσιμο ματιού Κλείσιμο ματιού
Εσύ ποιες ομάδες δίνεις για φαβορί???
Καταγράφηκε
PiRLo
Newbie
*

Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 22, 2008, 08:37:55 πμ »

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει όλες τις ομάδες σε τέτοιο βαθμό που να μπορώ να πω με σιγουριά ότι υπάρχει κάποιο ξεκάθαρο φαβορί, αν συνδυάσω όμως αυτά που έχω δει, τις βαθμολογίες και αυτά που ακούω (επειδή το Ηράκλειο είναι μικρή κοινωνία, και πάνω κάτω όλοι που ασχολούμαστε με το ποσόσφαιρο γνωριζόμαστε από τις ομάδες που παίζουμε στο τοπικό ή απο το τουρνουά) μπορώ να πω τα εξής:

Staleeds: φαβορί λόγω εμπειρίας και με μερικούς πολύ καλούς παίχτες (πχ Τζανιδάκης), είναι πρωταθλητές Ηρακλείου και αυτό λέει πολλά.

Στεφίτες: αήττητοι μέχρι στιγμής, με πολύ καλό τερματοφύλακα και επιθετικό (και οι 2 πολύ καλά ονόματα, και με καλές χρονίες στις ομάδες τους)

Κανονιέρηδες: Πολύ καλές μονάδες, όταν τους είδα δεν φάνηκαν ιδιαίτερα δεμένοι η με συγκεκριμένο αγωνιστικό προσαναταλισμό, όμως η ποιότητα τους ξεχωρίζει.

Μπέμπηδες: Η μόνη ομάδα που δεν έχω δει, είναι αήττητη και στην δεύτερη φάση και αυ΄το σίγουρα λέει πολλά.

Rethymno - Dopa Juniors - P.E.S. United : Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και για τις 3, σφιχτές ομάδες με μικρά σκορ θα δυσκολέψουν όποιον βρουν μπροστά τους και τις θεωρώ αντίστιχα επικίνδυνες με τις παραπάνω.

Μπορεί κάποιες από τις παραπάνω να βρίσκονται ήδη εκτός τουρνουά, αλλα δεν έχω ενημερωθεί για τα αποτελέσματα στην νοκ-αουτ φάση, μόνο οι Στεφίτες απ'ότι είδα κέρδισαν 13-1 και είναι στους 8. Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας βοηθήσει.
Καταγράφηκε
Ballboy
Jr. Member
**

Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 22, 2008, 01:16:47 μμ »

Καλησπέρα φίλε PiRLo! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Τα φαβορί που έδωσες είναι απόλυτα σωστά και με σωστές παρατηρήσεις. Ρώτησα στα κεντρικά και μου είπαν πως όλα τα παιχνίδια ενημερώνονται άμεσα στο site. Δηλαδή όσα έγιναν έχουν περαστεί. Υπάρχουν αρκετά που εκρεμούν και ο λόγος είναι, όπως ξέρεις κι εσύ αφού είσαι ντόπιος, πως πολλοί φεύγουν για τα σπίτια τους πολύ νωρίτερα.

Όσον αφορά τα φαβορί, θεωρώ κι εγώ Staleeds - Στεφίτες - Μπέμπηδες και σε 2η μοίρα Dopa και Κανονιέρηδες. Η λήθεια είναι πως εξεπλάγην που έμειναν απ'έξω οι Ροζ αλήτες γιατί τους θεωρούσα από τα φαβορί αλλά μυρίζομαι στήσιμο παιχνιδιού στη Β Φάση Κανονιέρηδες με Άτλαντες καθώς με την ανέλπιστη νίκη των δεύτερων άφησαν απ'έξω τους απρόσεκτους Ροζ αλήτες που αν είχαν προνοήσει από την αρχή ίσως ούτε από τους Κανονιέρηδες να έχαναν. Λέω εγώ τώρα....

Οι Staleeds είναι αδιαφιλονίκητο φαβορί. Και νομίζω και στην Αθήνα αν κατέβει μπορεί να πάρει τα αίμα της πίσω από τους Μέντισοφ της Θεσσαλονίκης που αποκλείστηκαν πέρσι! Κλείσιμο ματιού Κλείσιμο ματιού
Καταγράφηκε

Όλη η ζωή μας είναι μία μοναχική πορεία προς τον τάφο. Άσε που στο δρόμο μπορεί και να πεθάνεις. (Αρκάς)
PiRLo
Newbie
*

Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 22, 2008, 03:46:00 μμ »

Το θέμα με τους Ροζ Αλήτες ούτε εγώ μπορώ να το καταλάβω, απ'ότι ξέρω βέβαια είναι πιο αποδυναμωμένοι απο πέρσι και μην ψεχνάς ότι υπήρχαν προηγούμενα με τους Κανονιέρηδες απο τα περσινά ημιτελικά, αν και δε νομίζω ότι οι Κανονιέρηδες θα έχαναν επίτηδες απο τους Άτλαντες. Οι Ροζ Αλήτες είχαν την τύχη τους στα χέρια τους και έβγαλαν τα μάτια τους όταν έχασαν από τους Άτλαντες.

Βλέποντας το πλέγμα και τις διασταυρώσεις τον ζευγαριών πιστεύω πως Staleeds/P.E.S. United - Στεφίτες/Rethymno θα είναι οι ημιτελικοί και απο 'κει και πέρα όλα γίνονται! Πάντως όποιες ομάδες και αν πάνε Αθήνα πιστεύω πως θα είναι ερκετά ανταγωνιστικές, γιατι όχι να μην φέρουν και τον τίτλο στο Ηράκλειο!

Φίλε Ballboy έχεις ξεχωρίσει καποιους συσκεκριμένους παίκτες που να συμμετέχουν στο unileague του Ηρακλείου;
Καταγράφηκε
Pomo
Full Member

Προφίλ WWW
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 13, 2008, 12:08:28 μμ »

den nomizw oti uparxei dikaiologia gia tous rozalites...etuxe k eida to mats atlantes-stefites k apla itan sto xeri tous na perasoun..se kamia periptwsi oi atlantes itan omada gia tous 16...ara paiksane k xasane apla!!
twra ti kanane oi kanonierides einai diko tous provlima..eixan perasei k mporei na min tous enoiaze kan..
telos...thelw polu na dw ta mats..."KANONIERIDES-STEFITES" k "STALLEDS-MPEMPIDES"
epitelous derby....
Καταγράφηκε
Chalias
Jr. Member
**

Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 13, 2008, 02:48:01 μμ »

Basika pisteuw pws oi Kanonierides exoun ton panw logo gia to paixnidi me tous stefites!!!Den einai opws perusi,exoun enusxithei polu se sugkrisi m tin persuni omada...
Καταγράφηκε
PiRLo
Newbie
*

Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 13, 2008, 08:06:53 μμ »

File chalias 8a diafwnisw mazi sou..kai oi 2 omades einai poli kales atomika..alla 8ewrw oti oi Στεφίτες exoun 2 pleonektimata apenanti stous Κανονιέρηδες..exoun kalitero termatofilaka o opoios mporei na pai3ei kai mpala kai pio demeno sinolo!! An ekmetalleu8oun auta ta 2 stoixeia tous 8a paroun to paixnidi!! Euxomai kali epitixia kai stis 2 omades..3erei kaneis poso eli3e o agwnas meta3i Staleeds kai Μπέμπηδων??
Καταγράφηκε
Ballboy
Jr. Member
**

Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 13, 2008, 11:59:37 μμ »

Κι εγώ πιστεύω πολύ σε Στεφίτες. Είναι πολύ καλή ομάδα. Είναι όντως ντέρμπυ αλλά ποντάρω ότι θα το πάρουν. Νομίζω ότι είναι το δεύτερο φαβορί μετά τους Staleeds. Όντως πόσο ήρθε το ματς; Νομίζω σήμερα βράδυ πρέπει να έγινε...
Καταγράφηκε

Όλη η ζωή μας είναι μία μοναχική πορεία προς τον τάφο. Άσε που στο δρόμο μπορεί και να πεθάνεις. (Αρκάς)
Dragon
Full Member

Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάιος 14, 2008, 12:08:02 πμ »

Όντως εγώ είχα δει πέρσι τους Στάλιντς στην Αθήνα στους τελικούς και μουάρεσαν πολύ σαν ομάδα. Νομίζω πως αν είχαν και άλλες εναλλακτικές στην επίθεση θα ήταν φαβορί και για το Πανελλήνιο. Και το λέω αυτό επειδή το παλικάρι που παίζει μπροστά πέρσι αν δεν κάνω λάθος ήταν τραυματίας και δεν μπορούσε άλλος να σκοράρει.
Καταγράφηκε
PiRLo
Newbie
*

Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μάιος 14, 2008, 06:46:22 πμ »

Twra pou arxisan ta nok aout exei anevei i kinisi sto forum..kai ginontai poli kales sizitiseis! Se 9 meres einai ta telika stin a8ina..kai elpizw na ta poume kai apo konta! File Ballboy se poia omada agwnizesai sto unileague?
Oson afora to Irakleio pisteuw pws ola ta lefta 8a einai oi imitelikoi..pou einai diploi agwnes kai oi nikites tous 8a anevoun A8ina! Ekei pisteuw pws 8a paixtei i kaliteri mpala giati otan exeis 2 paixnidia exeis ligotero agxos ap'oti otan 3ereis pws se ena mats paizeis ta panta!
Καταγράφηκε
Ballboy
Jr. Member
**

Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μάιος 14, 2008, 09:14:14 πμ »

Φίλε PiRlO δε θα ήθελα να πω από ποια ομάδα είμαι γιατί προτιμώ να λέω την άποψή μου χωρίς να νομίζουν οι άλλοι ότι αυτή είναι η άποψη της ομάδας μου!
Καταγράφηκε

PiRLo
Newbie
*

Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μάιος 14, 2008, 09:23:13 πμ »

Dekti i apantisi sou sou file Ballboy les na pai3oume antipaloi kapoia stigmi kai na min to 3eroume?  Μεγάλο χαμόγελο Mipws 3ereis ti egine xtes ston agwna meta3i Staleeds kai Μπέμπηδων?? Kali epitixia se sena kai tin omada sou..
Καταγράφηκε
Ballboy
Jr. Member
**

Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Μάιος 14, 2008, 09:26:12 πμ »

Ελα ντε.... Λες; Πλάκα θα είχε... Αφού ούτε εγώ ξέρω από ποια ομάδα είσαι, μπορεί να τα πούμε και στον τελικό και μετά να τα λέμε και στην Αθήνα... Άνεση Άνεση Άνεση Σαρκασμός
Καταγράφηκε

PiRLo
Newbie
*

Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Μάιος 14, 2008, 09:31:01 πμ »

Ballboy epeidi vlepw oti asxoleisai arketa me to unileague..mipws 3ereis poses 8a einai sinolika oi omades pou 8a agwnistoun stin A8ina?? Makari na pane oi omades mas teliko..kai na anevoume parea A8ina..8a einai poli gamato stin prwti mou xronia na anevw a8ina..  Άνεση  Άνεση  Άνεση
Καταγράφηκε
Σελίδες: [1] 2 3 ... 5
Εκτύπωση
Μεταπήδηση σε: