Unileague Forum
Αρχική
Βοήθεια
Αναζήτηση
Μέλη
Σύνδεση
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα
:
Unileague Forum
>
Nescafe UNI-League
>
UNI-League, γενικά, σχόλια κτλ...
>
Στην τελική Ευθεία..
Σελίδες: [
1
]
2
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Αποστολέας
Θέμα: Στην τελική Ευθεία.. (Αναγνώστηκε 3638 φορές)
PiRLo
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
Στην τελική Ευθεία..
«
στις:
Μάιος 01, 2008, 08:46:10 πμ »
Καλημέρα και καλό μήνα παιδιά! Μπήκαμε στον Μάιο, τον πιο κρίσιμο μήνα για το unileague, σε 25 μέρες θα ξέρουμε τον πρωταθλητή, και μέσα σε αυτές τις μέρες θα παιχτούν ιστορικά παιχνίδια για την πρόκριση στην τελική φάση της Αθήνας.
Πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη, όλοι οι αγώνες είναι κρίσιμοι και αν μια ομάδα βρεθεί σε κακή μέρα για πρώτη φορά φέτος μπορεί να της κοστίσει έναν αποκλεισμό! Προσωπικά πιστεύω ότι εδώ φαίνονται οι μεγάλες ομάδες και ανυπομονώ να παιχτούν τα επόμενα ματς.
Καλή επιτυχία σε όλους σας και τις ομάδες σας, και πάντα χωρις τραυματισμούς, ειδικά στο χρονικό σημείο που είμαστε τώρα! Ελπίζω να τα καταφέρει η ομάδα μου να περάσει στην τελική φάση και να δω κάποιους απο εσάς στην Αθήνα..Παίξτε μπάααααααααααααλα ρεεεε!!!
Καταγράφηκε
deco
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
Απ: Στην τελική Ευθεία..
«
Απάντηση #1 στις:
Μάιος 01, 2008, 08:31:28 μμ »
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ PIRLO? ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ? ΠΟΙΕΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΘΗΝΑ? ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ.
Καταγράφηκε
Dragon
Full Member
Αποσυνδεδεμένος
«
Απάντηση #2 στις:
Μάιος 01, 2008, 11:36:43 μμ »
Χρόνια πολλά και καλό μήνα κι από μένα!
Σίγουρα είναι ο πιο καυτός μήνας του Unileague... Τα νοκ άουτ παιχνίδια είναι ό,τι χειρότερο για εκείνους που στοιχηματίζουν στα φαβορί και ό,τι καλύτερο για εκείνους που ξετρυπώνουν και πιστεύουν στα outsiders. Στην Αθήνα τουλάχιστον, απ'όσο ξέρω εγώ θα γίνουν μεγάλες μάχες και ειδικά η αυριανή μέρα (ή μάλλον σημερινή) που ξημερώνει είναι μεγάλη μέρα. Με τα ζευγάρια όπως θα προκύψουν μετά την σημερινή κλήρωση θα σας πω τη δική μου πρόβλεψη...
Καταγράφηκε
goalkeeper
Jr. Member
Αποσυνδεδεμένος
«
Απάντηση #3 στις:
Μάιος 02, 2008, 01:04:43 μμ »
ta paixnidia mparaz sti thesaloniki pote tha teleiosoun?
?? apo oti vlepo sta apotelesmata mono ena paixnidi paixtike kai ayto tha xanaginei epeidei kerdise o 3os.... elpizo na paei kanonika to programa gia na min exoume provlimata
Καταγράφηκε
deco
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
«
Απάντηση #4 στις:
Μάιος 06, 2008, 09:28:04 μμ »
ΤΙ ΕΓΙΝΕ,ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΗΓΑΤΕ? ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ..?
ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ: ΠΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ? ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ 2 ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ?
Καταγράφηκε
PiRLo
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
«
Απάντηση #5 στις:
Μάιος 07, 2008, 10:26:33 πμ »
Φίλε deco θα σου πω ποια είναι η ομάδα μου όταν θα αποκλειστούμε ή όταν θα ανέβουμε αθήνα..το έχω για γούρι να το κρατάω κρυφό! Δεν είμαι απο Κρήτη..απλά εδώ σπουδάζω!
Ήδη έχουν βγει τα πρώτα ζευγάρια των προημιτελικών στο Ηράκλειο αν και έχουμε καθυστερήσει και δεν ξέρω πότε θα προλάβουμε να παίξουμε όλα τα παιχνίδια!
Έχουν αρχίσει και ξεκαθαρίζουν τα πράγματα ..θα ρισκάρω μια πρόβλεψη..οι 2 ομάδες που θα ανέβουν Αθήνα θα είναι οι
Staleeds
και ο νικητής του ζευγαριού
Rethymno
-
Στεφίτες
..
Καλή επιτυχία σε όλους..και προπάντων χωρίς τραυματισμούς..
Καταγράφηκε
goalkeeper
Jr. Member
Αποσυνδεδεμένος
«
Απάντηση #6 στις:
Μάιος 07, 2008, 10:42:24 πμ »
an exete argisei eseis stin kriti emeis ti na pume?
ti thaginei re paidia??? tha xekinisoume kamia fora?
akomi den exoume mathi tis 8 omades..........ante re 7 tou minos exoumeeee......xipnisteeeeeeee
Καταγράφηκε
PiRLo
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
«
Απάντηση #7 στις:
Μάιος 08, 2008, 06:28:14 πμ »
Παράθεση από: goalkeeper στις Μάιος 07, 2008, 10:42:24 πμ
an exete argisei eseis stin kriti emeis ti na pume?
ti thaginei re paidia??? tha xekinisoume kamia fora?
akomi den exoume mathi tis 8 omades..........ante re 7 tou minos exoumeeee......xipnisteeeeeeee
file
goalkeeper
kai se emas mia paromoia katastasi paratireitai! Xtes vgikan oi 8 omades twn proimitelikwn (an kai sto site den exei ananew8ei tipota)..kai ta maxairia exoun arxisei kai akonizontai idi..logika apo Paraskeui 8a exoume tous prwtous agwnes gia na doume poioi 8a mpoun sta imitelika!! Sovarepane ta pragmata..pisteuw pws auta einai ta kalitera mats olou tou tournoua..sxedon isodinames omades..se nok aout agwnes!! o 8eos mazi sas..
Καταγράφηκε
deco
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
«
Απάντηση #8 στις:
Μάιος 08, 2008, 10:05:03 πμ »
ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.....!! ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ (ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΗΔΕΣ) ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ OIKONOMIKO (TREERIVER CITY) ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ, ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΗΔΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΣΑΝ Η' ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ TREERIVER CITY ΠΑΙΖΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΑ. ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ... ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ.. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ..
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΘΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ.............
Καταγράφηκε
pantzakos
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
«
Απάντηση #9 στις:
Μάιος 10, 2008, 06:04:11 μμ »
Παράθεση από: deco στις Μάιος 08, 2008, 10:05:03 πμ
ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.....!! ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ (ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΗΔΕΣ) ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ OIKONOMIKO (TREERIVER CITY) ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ, ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΗΔΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΣΑΝ Η' ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ TREERIVER CITY ΠΑΙΖΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΑ. ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ... ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ.. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ..
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΘΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ.............
Isa isa pou an paizoun antia8litika o kalyteros tropos gia na tous voulwseis to stoma einai na tous kerdiseis kai 8a doume meta poioi vgazoun glwssa!!!
Καταγράφηκε
deco
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
«
Απάντηση #10 στις:
Μάιος 10, 2008, 06:41:13 μμ »
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΛΛΑ.. ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΝ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΙ ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΗΔΕΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ? ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΟΥΣ TREERIVER CITY ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ?
Καταγράφηκε
pantzakos
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
«
Απάντηση #11 στις:
Μάιος 10, 2008, 08:05:20 μμ »
Παράθεση από: deco στις Μάιος 10, 2008, 06:41:13 μμ
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΛΛΑ.. ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΝ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΙ ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΗΔΕΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ? ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΟΥΣ TREERIVER CITY ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ?
Den kserw h treeriver city einai i moni omada pou den exw dei apo tous 8.Pantws den kserw emena olo auto pou kanoun oi mauroskoufides mou fainetai san dikaiologia kai den kserw ton logo?!?!?!
Καταγράφηκε
Διοργάνωση
Jr. Member
Αποσυνδεδεμένος
«
Απάντηση #12 στις:
Μάιος 10, 2008, 11:13:10 μμ »
Καλησπέρα!
Δεν ισχύει ότι οι Μαυροσκούφηδες έχασαν 2-0 α.α. από την Treeriver City. Ο αγώνας διεξάγεται κανονικά την Κυριακή 21:00 η ώρα και ο επαναληπτικός (αν χρειαστεί) τη Δευτέρα. Υπήρξε απλά πρόβλημα με το πότε θα μπει το παιχνίδι αλλά τελικά βρέθηκε κοινή λύση με την κοινή αποδοχή ότι θα πιεστούν στη συνέχεια.
Καταγράφηκε
Dragon
Full Member
Αποσυνδεδεμένος
«
Απάντηση #13 στις:
Μάιος 14, 2008, 12:11:49 πμ »
Σαν να περάστηκαν τα περισσότερα αποτελέσματα... Βλέπω ήδη μία έκπληξη στους 8. Η Πληροφορική 4 έξω και μέσα οι ΠΑ.ΠΕΙ.ΠΑ.... Μέσα και η Ένωση... Για να δούμε... Ως την Δευτέρα, κοντός ψαλμός αλληλούια... Εγώ πάντως προτιμώ που παίζονται σε τόσο κοντινές ημερομηνίες τα νοκ άουτ γιατί μπαίνεις στο κλίμα. Μπορεί 10 μέρες να στριμώχνεσαι αλλά νομίζω πως είναι ό,τι καλύτερο γιατί δεν πολαβαίνεις να χαλαρώσεις. Κι αυτό μετράει πολύ στο UNI-League. Το λέω και από προσωπική πείρα που έχω δοκιμάσει και τα δύο...
Καταγράφηκε
EMPEROR
Jr. Member
Αποσυνδεδεμένος
«
Απάντηση #14 στις:
Μάιος 14, 2008, 12:14:44 πμ »
Κι εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε Dragon.. Πέρσι έπαιζα Καλαμαριά σε ένα πρωτάθλημα (αυτό που είναι μέσα στο γήπεδο) και τα νοκ άουτ τα παίξαμε πολύ αραιά (Ένα ανά βδομάδα). Καλύτερα απανωτά γιατί είναι σαν να παίζει με ένα στόχο!
Καταγράφηκε
Σελίδες: [
1
]
2
Εκτύπωση
« προηγούμενο
επόμενο »
Μεταπήδηση σε:
Επιλέξτε προορισμό:
-----------------------------
Nescafe UNI-League