|
Mourinho Jr
|
 |
« στις: Οκτώβριος 30, 2008, 03:49:45 μμ » |
|
geia peite re pedia ti vlepete fetos gia tin athina;;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Pomo
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Οκτώβριος 31, 2008, 09:54:09 πμ » |
|
paixtara mou den nomizeis oti einai poluuu nwris gia tetoia!?!? akomi den kseroume kan ean tha katevoune oi omades pou itan persu stin athina... tha exoume allages sigoura..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Mourinho Jr
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Οκτώβριος 31, 2008, 12:00:34 μμ » |
|
de diafwnw katholou file mu! dikio exeis edw;; esy athina pezeis;; egw nai!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Pomo
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 01, 2008, 02:25:47 μμ » |
|
oxi hrakleio paizw...apla eimai apo athina..  ...pou les den kserw gia poies tha ta kataferoun fetos alla tha exoume k kupro fetos...k mia apo tis kaluteres omades tou unileague einai apo tin thessaloniki k einai kuprioi..to eixean parei prin 2 xronia!ara tha exoume polla +++ apo kei... sto hrakleio persu eixame 50kato omades k fetos perimenoun poio polles k polu kaluteres!!! auta gnwrizw apo dw....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
4thewin
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 02, 2008, 05:49:22 μμ » |
|
egw ap oti ema8a k otn pigame na graftume einai oti i persini farmakeutiki looney tunes exei enisxi8ei para polu exei parei k tn kalitero termatofilaka ts diorganwsis ap oti lene ...3ereis kaneis sigoura ?lete na mn exoume tefaa fetos?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Pomo
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 02, 2008, 09:23:59 μμ » |
|
duskolo file na ton exoun parei spoudazei akomi kriti...axaxaxa
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Mourinho Jr
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 03, 2008, 09:57:24 πμ » |
|
file 4 the win na sou pw! loipon egw exw ta looney! i alithia einai oti exw dio omades! alla dn einai i looney pu einai i toso kali! edaxi nai tin exw enisxisei tin alli (kai tous looney) alla oute prokeite na pw megala logia oute tpt, exw trela me to Mournho alla dn tha arxisw afta pu kanei(xaxa)! apla thelw na paw oso pio kala ginete!galaxy legete i omada mu pu exei ginei kali! sevomai kathe omada tou uni! esu pou pezeis an epitrepete;; a k kali sou epitixia fetos! ola tha einai diskola! egw thewrw prwto favori tin enwsi! episis kales tha ne vedetes k rethimno! tha deixei!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Chris_83
Newbie
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 03, 2008, 10:49:19 πμ » |
|
Η καλυτερη ομαδα ειναι η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 4 (DEJA VU) !!! Ετσι δεν ειναι 4thewin 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Pomo
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Νοέμβριος 03, 2008, 03:36:37 μμ » |
|
i enwsi les eee...pali tha katevei o tsevas!?kala den varietai...einai mexri na to parei.!?!!!!axx
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Mourinho Jr
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Νοέμβριος 03, 2008, 03:50:47 μμ » |
|
nai file! alla o tzevas pige stin enwsi! dn xerw ti lene dn tous exw dei apla exw akousei ta kalitera k oti einai iperomada! k me tis proigoumenes pories afto deixnei! esu file ti les;;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Pomo
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Νοέμβριος 05, 2008, 09:36:15 πμ » |
|
tous eida stous telikous alla dustixws den proxwrisane gia na tous paiksw antipalos... einai ontws poluuu kali...tromeri texniki...alla mexri ekei..oute taktiki oute polu amuna...gi'auto k den proxwrise polu... a k terma thelei new nomizw... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
xristos
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Νοέμβριος 08, 2008, 09:24:25 πμ » |
|
kali fasi auti me ta favori egw paizw apo perisi st uni k ap oti eida mexri twra exoun anafer8ei apo persines omades ws favori a8inas h enwsi to re8imno k oi vedetes me ts 2 prwtes 8a simfwnisw alla oi vedetes ekanan persi metria poreia k ap oti m eixan pei itn poli tixeroi sta perissotera ts paixnidia poli kaliteri omada einai i luky luk k papeipa k ts kalamatianous ap oti vlepw padws k fetos 8a exoume tefaa prwta8lites a8inas.kamia alli apopsi kaneis toulaxistn gia favori ap ts omades pou simetixan k perisi
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
zaggy10
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Νοέμβριος 08, 2008, 08:22:48 μμ » |
|
egw eimai o arxhgos twn Kalamatianwn...  an mporw na krinw apo perisu kalh omada eixan oi gewmouloi, to aliveri, i enwsis teffa, pa.pei.pa, λούκι λουκ.. kai as mhn ksexname tous pc masters, opou gia mena itan favori alla etuxan sthn fash twn 32 me thn enwsis kai apokleisthkane xanontas 5-3.....vevaia mporei alles omades na einai dunamwmenes me prosthikes, alles na einai apodunamwmenes me apoxwrhseis... opote oti kai an poume emeis....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Mourinho Jr
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Νοέμβριος 08, 2008, 09:05:20 μμ » |
|
file egw epexa me tous pc masters! odos einai para polu kali omada! pexame prosfata ena filiko k mas kerdisan sto orio 6-7! einai polu polu kalos o arxigos tous! psilos me sout exei dribble amina k taxitita! koinos ta xei ola! apo tous kaliterous pu exw dei!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|