Unileague Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα:
Σελίδες: 1 ... 27 28 [29] 30
Εκτύπωση
Αποστολέας Θέμα: Αποτελέσματα Αθήνας 2008-2009...  (Αναγνώστηκε 29735 φορές)
4thewin
Jr. Member
**
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προφίλ
« Απάντηση #420 στις: Μάιος 17, 2009, 11:58:36 πμ »

Καλησπέρα παιδιά!
Ενημερώνουμε ότι σήμερα Κυριακή στον Άγιο Κοσμά:
στις 9 είναι ο μικρός Τελικός Μανωλιός FC - Πα.Πει.Πα.
στις 10 είναι ο Τελικός Κυπέλλου Γερακιώτες - Koka Jrs.
στις 11 είναι ο Τελικός Πρωταθλήματος Pc Masters - Βγες σε είδα.

Καλή επιτυχία σε όλους!

euxaristw polu ! ! ! kali epitixia sts omades ! Κλείσιμο ματιού
Καταγράφηκε
zaggy10
Full Member

Προφίλ
« Απάντηση #421 στις: Μάιος 17, 2009, 08:39:28 μμ »

mikros telikos:
manwlios f.c 2-1 pa.pei.pa

telikos kupelou:
gerakiwtes 2-4 coka juniors

telikos prwtathlimatos:
vges se eida 3-2 pc Masters...
Καταγράφηκε
Mourinho Jr
Hero Member

Προφίλ
« Απάντηση #422 στις: Μάιος 17, 2009, 09:10:39 μμ »

PWWWWWWWWWWW RE ZAGGY AMESWS DN GIRISES TO GRAPSES! LOIPON
Gia to mikro teliko:
Papeipa-Manwlios FC 1-2
Gia ton teliko tou kupelou
Coka Juniors-Gerakiwtes 4-2
Καταγράφηκε
4thewin
Jr. Member
**

Προφίλ
« Απάντηση #423 στις: Μάιος 18, 2009, 04:55:12 πμ »

mikros telikos:
manwlios f.c 2-1 pa.pei.pa

telikos kupelou:
gerakiwtes 2-4 coka juniors

telikos prwtathlimatos:
vges se eida 3-2 pc Masters...

wraia match ta x8esina..sigxaritiria se manwlio k coca!oso gia ton megalo teliko ta tefaa apedeiksan oti einai KALI omada mono sta LOGIA x8es dimiourgisan klima tromokratias opws k sta proigoumena ts match gia na nikisoun prokalwdas sinexws tn kalitero paixti gia mena t x8esinou telikou to 13 ts pliroforikis me sinepeia na parei kokkini ektos autou meta enas t evrize tn mana an auti i omada parei to panelinio kalitera na stamatisei i diorganwsi gt tetoies omades kalitera na menoun spitia ts !  eixe paei se la8os 8ema  Μεγάλο χαμόγελο
Καταγράφηκε
FOTAKIS
Newbie
*

Προφίλ E-mail
« Απάντηση #424 στις: Μάιος 18, 2009, 05:31:50 πμ »

Καλημέρα και από εμένα.Κατ' αρχάς θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τη Διοργάνωση για τα επεισόδια που σημειώθηκαν εχτές και στα οποία συμμετείχαν και παίχτες από την ομάδα μου.Και επίσης να πω ότι είναι το πρώτο επεισόδιο που δημιουργείται στο οποίο συμμετέχει και η ομάδα μου τα τελευταία χρόνια.Όμως χτες κάποιοι παίχτες μας(κακώς βέβαιά) ήταν εκτός εαυτού.Και αν αρχίσουμε από τα εξωαγωνιστικά δεν έχω ξαναδει πιο θρασύτατη ομάδα από τα Τεφαα3.Προκαλώντας συνεχώς διαιτητές και αντιπάλους(το 11 μάλιστα που ξεκίνησε και τα επεισόδια έλεγε συνεχώς στο διατητή:"Ξέρεις ποιος είμαι εγω".  Ποιος είσαι ρε μεγάλε?).Αυτή η στάση τους βέβαια δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την στάση της ομάδας μου που όφειλε να παραμείνει στα αγωνιστικά και να πάρει αυτό το παιχνίδι το οποίο φυσικά μπορούσε και άξιζε να το κάνει.
P.S:Καλή συνέχεια στις ομάδες μας στα Πανελλήνια όπου εκεί οφείλουμε όλοι να δείξουμε τις ικανότητες μας στο Ποδόσφαιρο(οι οποίες εχτές φάνηκαν μόνο στο πρώτο ημίχρονο) και όχι στην Πυγμαχία(αυτό απευθείνεται σε συμπαίχτες και αντιπάλους).
Καταγράφηκε
Σάλπι
Newbie
*

Προφίλ
« Απάντηση #425 στις: Μάιος 18, 2009, 06:10:22 πμ »

Απορία  Απορία  Απορία

...θέλω να σχολιάσω και εγώ τα όσα έγιναν χθες στον τελικό της Αθήνας αλλά πραγματικά δεν βρίσκω λόγια!
Δεν μπορώ να περιγράψω αυτά που είδαν τα μάτια μας!!!  Απορία
Μπορώ να πω όμως ότι ήταν κάτι που όσοι ξέρουμε τα της Αθήνας ξέραμε ότι θα γινόταν αργά ή γρήγορα. Και δεν θα σταθώ καθόλου στην απαράδεκτη συμπεριφορά μεμονωμένων παιχτών και από τις 2 ομάδες (κάποιοι από τους οποίους έκαναν ό,τι έκαναν όντας τελείως εκτός εαυτού και ξέρω ότι δεν αναγνώριζαν ούτε οι ίδιοι τους εαυτούς τους).
Θα σταθώ στο ότι όταν παίζει κάποιος σε ένα πρωτάθλημα, στο πιο μικρό, στο πιο μεγάλο, - καμια σημασία δεν έχει - ΟΦΕΙΛΕΙ να σέβεται τους πάντες... διοργάνωση, διαιτητές και κυρίως τους αντιπάλους!!!
Αν κάποιος παίχτης ή κάποια ομάδα νομίζει ότι είναι πολύ μεγάλος ή ότι όλοι οι αντίπαλοί του είναι πολύ μικροί μάλλον βρίσκεται σε λάθος γήπεδο και πρέπει να παίζει όχι εδώ αλλά αλλού... εκεί που νομίζει ότι θα βρει ισάξιους του...
Όσα έγιναν χθες ήταν αναμενόμενα γιατί δεν είναι δυνατόν πάντα και όλοι να ανέχονται τις λεκτικές προκλήσεις και την απίστευτη συμπεριφορά ορισμένων...! Κρίμα γιατί πράγματι είναι καλοί παίχτες αλλά απ' ότι φαίνεται ποτέ τους δεν έμαθαν, μάλλον δεν βρέθηκε κανείς να τους πει ότι οι πραγματικά μεγάλοι δεν νιώθουν την ανάγκη να φωνάζουν οι ίδιοι για το τί είναι...
Φωνάζουν γι' αυτούς τόσοι άλλοι που η δική τους φωνή δεν υπάρχει ανάγκη να ακουστεί...! Θυμός
Καταγράφηκε
Σάλπι
Newbie
*

Προφίλ
« Απάντηση #426 στις: Μάιος 18, 2009, 06:31:48 πμ »

... επίσης επειδή ξέχασα το πιο βασικό...
Σχετικά με τα "ξέρεις ποιός είμαι εγώ;" που τελευταία ακούγονταν από εδώ και από εκεί...
φίλε μου είσαι ένας παίχτης από τους 5-10 μιας ομάδας από τις 250-300 που συμμετέχει σε ένα φοιτητικό πρωτάθλημα!
Τα υπόλοιπα δεν αφορούν ούτε εμάς τους άλλους ούτε - σίγουρα - τους διαιτητές αλλά μόνο το βιογραφικό σου για κάποια δουλειά ή την μελλοντική αυτοβιογραφία σου!!!    Απορία  Απορία  Απορία
Καταγράφηκε
ΠΑΟΚ
Newbie
*

Προφίλ
« Απάντηση #427 στις: Μάιος 18, 2009, 07:51:21 πμ »

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ''ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ?'' ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΑΙΖΕ?
Καταγράφηκε
Dragon
Full Member

Προφίλ
« Απάντηση #428 στις: Μάιος 18, 2009, 08:35:58 πμ »

Για να δούμε ποιος θα μου δώσει δίκιο... Τα έλεγα εγώ πριν 3 μήνες και πέσανε κάποιο πάνω μου να με φάνε. Βεντέτες του κώλου.
Ποιος είσαι ρε Τσεβά; Ένας αποτυχημένος πουθενάς είσαι.. Απαράδεκτος και ο Ντρένοβα, αλλά ο Τσεβάς νομίζει ότι έπρεπε να παίζει στη μικτή κόσμου... Τι νούμερο είναι αυτός;;;;;
Για πες μας tefaa... Γατάκια είναι όλοι;;;; Αν είναι γατάκια γιατί δεν τα πατάτε κάτω μέσα στο γήπεδο;

Ευτυχώς άκουσα η διοργάνωση θα αποβάλει τους παίχτες οριστικά - και τους 2. Κακό για τις ομάδες και για την Αθήνα που πάνε στα τελικά 4 ομάδες κουτσουρεμένες....
Καταγράφηκε
tefaa
Newbie
*

Προφίλ
« Απάντηση #429 στις: Μάιος 18, 2009, 08:39:16 πμ »

Den katalava...diladi i omada kerdise xwris mia itta to prwtathlima stin athina epeidi itan proklitiki kai apeilitiki?
entaksei nomizw ftanoume se upervoles...i vlakeia einai mia dunami anikiti exw na pw egw kai o sumpaiktis mou ekane vlakeia kai meta ksekinisan ola...
alla oxi pws kai oi antipaloi den thelan ayto to skiniko min trellathoume.to thelan na paei to mats etsi
kai kakws i kalws kerdizoume 4 xronia seri tin athina..Apla na min uparxei isopedwsi se kapoia pragmata.Oson afora to pou exei paiksei o kathenas apo mas einai alli upothesi kai sumfwnw pws den prepei na to les alla na to deixneis mesa sto gipedo...Exei grammeno o kathenas sto deltio tou tis omades pou exei agwnistei alla den exoun simasia ta logia alla ta erga
Καταγράφηκε
tefaa
Newbie
*

Προφίλ
« Απάντηση #430 στις: Μάιος 18, 2009, 08:40:26 πμ »

ela re aderfe dragon ti thes n sou pw?den ta eipa kala?exeis kapoia enstasi?
Καταγράφηκε
Dragon
Full Member

Προφίλ
« Απάντηση #431 στις: Μάιος 18, 2009, 08:42:03 πμ »

Μια συγγνώμη δε βλέπω να ζητάς πάντως εκ μέρους της ομάδας...
Ο Fotakis από αυτή τη συγγνώμη ξεκίνησε το μήνυμά του...
Καταγράφηκε
tefaa
Newbie
*

Προφίλ
« Απάντηση #432 στις: Μάιος 18, 2009, 08:48:36 πμ »

apo tote pou vgike i suggnwmi xathike to filotimo...protimw na min ftaname ekei para na zitisw suggnwmi
pali xaraktirizeis omws kai ton filo mou kai tous upoloipous apo emas xwris na ksereis gegonota...
prepei na afiseis tous xaraktirismous stin akri i alliws na vreis ton tseva kai na tou ta peis proswpika mprosta tou oxi se ena forum
Oson afora an aksizame i oxi na to paroume i oxi
to pirame me mia isopalia se olokliro to prwtathlima.An pali den arkei e ti na pw...
Καταγράφηκε
Dragon
Full Member

Προφίλ
« Απάντηση #433 στις: Μάιος 18, 2009, 09:21:59 πμ »

Α δηλαδή θεωρείς ότι ο Fotakis που είπε συγγνώμη πως αυτός φταίει και δεν έχει φιθλότιμο; Ενώ ο...φίλος σου ο Τσεβάς δε φταίει;;;;;
Καταγράφηκε
4thewin
Jr. Member
**

Προφίλ
« Απάντηση #434 στις: Μάιος 18, 2009, 09:33:47 πμ »

apo tote pou vgike i suggnwmi xathike to filotimo...protimw na min ftaname ekei para na zitisw suggnwmi
pali xaraktirizeis omws kai ton filo mou kai tous upoloipous apo emas xwris na ksereis gegonota...
prepei na afiseis tous xaraktirismous stin akri i alliws na vreis ton tseva kai na tou ta peis proswpika mprosta tou oxi se ena forum
Oson afora an aksizame i oxi na to paroume i oxi
to pirame me mia isopalia se olokliro to prwtathlima.An pali den arkei e ti na pw...

re file se olo to prwta8lima epd paiksame adipaloi odws isun poli kalos ap tn agwna me ts galaxy k meta omws to epipedo tn adipalwn itn idio me ts omadas sou k to pires epd dn vre8ike kanenas diaititis me arxidia na apovalei to 8 k to 11 oso gia x8es epd egw etixe na eimai ekei dipla akrivws stn pago s o filarakos s eipe gamw tn mana s stn allo k opoios leei oti to paidi ts pliroforikis adedrase ipervolika as skeftoume oloi ti 8a kaname an enas mas evrize tn maana oso gia ta deltia k ts malakies an 8es na s steilw mia fototipia  Κλείσιμο ματιού
Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 ... 27 28 [29] 30
Εκτύπωση
Μεταπήδηση σε: