Katarxas sunxaritiria sto alani gia to teleutaio tou mhn,wres wres se pianei kai grafeis polu swsta pragmata...kalh sunexeia sthn Athina na xete...
Katadeuteron polla sunxaritiria sous Stefites,isws to poio adrikio apo ta 3 pou xoun parei para ton teliko parwdia xtes,se mia xronia me megala provlimata gia autous,palepsan kai petuxan spoudaies anatropes,epishs polla sunxaritiria stous Stefanoua,omada PAREA me kefalaia grammata pou tous thewrw k to megalo favori gia to panellhnio me tis prosthikes pou tous perimenoun sthn Athina...Kali epituxeia mages...
Afou teleiwsa me ta sunxaritiria pistevw oti to feteino unileague htan makran to xeirotero apo osa exw sumetasxei,uparxei kathari alliwsi tou tournoua afou gia ena kwlo agwna pou dwsate sta xartia ta pada tha tan toso diafwretika...Den klaigomai oute psaxnw dikaiologies,h omada mou dikaia apokleistike apo mia kaluteri omada,alla an eixate afisei ekeino to kwlo paixnido na geinei k dn eixate viastei na to dwsete sta xartia,akouste na deite poso alliws tha tan ta pragmata,o xthesinos telikos filiko,tha htan to zeugari ths tetradas,opou oi 2 kaluteres omades tou tournoua tha pezan thn uiparksi tous opote tha milagame gia 2 machares kai oxi gia filiko opws xthes,oi agapitoi cavalli pou 6 nikes sta xartia piran k metallio tha diekdikousan pithanos to kupello,enw ston teliko tha vriskwtan mia ek twn Stefanoua(pou telika vgike kerdismeni me thn kataktish tou kupellou),zamanfou,kuklotimikoi omades pou edwsan oti kalutero eixan,palepsan alla dustixws eixan thn atuxia na vroun me to etsi thelw kapoiwn brwsta tous tous rozalites...
Egw pithanotato dn tha ksanalavw meros ston unileague opws k arketa meloi ths omadas mou mias k ta foititika mas xronia teleiwnoun,apla gia na mhn ksanageinoun ta idia k thn ksanaplirwsoun omades parees pou opws eipe polu swsta to alani einai oti kalutero gia to tournoua skefteite to polu kala prin ksanageinei kati adoistixo,enw tha tan poio suneto to tournoua na ksekinaei arxes noemvri opws lene kathe xrono oi ethsois kai oxi ena mhna meta,tote isws vriskotan o xronos gia na geinei ena toso simantiko opws apodeixtike paixnidi...
Sas xairetw mages...