kalhspera paides...se ligaki anaxwroume apo krhth...kai eimaste polu xaroumenoi pou tha summetexoume gia deyterh sunnexomenh fora sthn telikh fash..
WS PROS TO DENTRODiAGRAMMA:
ap'oti diavasame oi dynatoi jexwrizoun sumfwna me thn zhthsh pou exei i kathe polh oso afora ton arithmo twn omadwn,symfwnoume...epishs diavasame oti metraei akomh j persinh poreia sou sthn diorganwsh(kai malista to paromoiazoun me mia mikrh omada apo mia mikrh xwra i opoia exei kanei kalh poreia sto thesmo ton proigoumeno xrono) kati pou omws kanenas den pairnei upopsin tou telika...DIOTI i athina pou persi vghke 13i pernaei by thn fash twn 16 kai oi align oi opoioi vgikan 3oi thewreitai adynamh omada...
WS PROS TOUS KANONES:
to lathos ksekinhse apthn arxh...tha eprepe oles oi poleis na enhmerwthoun gia thn 4ara bala etsi wste na paizoun olo to xrono me thn sugekrimenh bala etsi wste na thn sunithisoun...kai epeidh akousame kati gia 3misara varia i opoia einai tou futsal tha ithela se kapoious na mhn berdeyontai kai na katalavoun oti den paizoume se sala...paizoume se ghpedo me plastiko xorto kai epishs paizoume se ekswteriko xwro pou endexetai kai na vreksei...i sugekrimenh bala filarakia mou den borei na paixtei se palstiko xlootapita alla oute na adeksei vroxes....o kanonismos twn foul eunoei 100% tis kypriakes omades oi opoies exoun mathei ena tropo paiksimatos xwris epafes.....
gia mas den exei allaksei tpt...oi align tha erthoun me to idio pathos...kai thn idia dynamh pou tous xarakthrizei..... KALH EPITYXIA SE OLES TIS OMADES KAI NA NIKHSEI O KALUTEROS.....
OI PERSINOI 3THLITES ELLADOS KAI FETINOI SUMMETEXONTES STO GROUP TVN ADYNATWN ''ALIGN''
P.S.-EPISKEFTEITE THN SELIDA MAS STO FACEBOOK..
http://www.facebook.com/album.php?aid=17938&id=1580533592#!/profile.php?id=100001093530059&ref=ts