Unileague Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα:
Σελίδες: [1] 2
Εκτύπωση
Αποστολέας Θέμα: Νέα εποχή για ΑΡΗ  (Αναγνώστηκε 5210 φορές)
EMPEROR
Jr. Member
**
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προφίλ
« στις: Ιανουάριος 16, 2008, 02:58:46 μμ »

Συγχαρητήρια κι από μένα στη διοργάνωση για την τεράστια αυτή αλλαγή! Κυριολεκτικά το site και το forum είναι άπαιχτο! Άλλωστε γι'αυτό παρακινήθηκα να γράψω κιόλας...
Η Αριανάρα ζει μεγάλες μέρες... Όλη η Θεσσαλονίκη στο πόδι χθες βράδυ... Μακάρι να τον δούμε και στο γήπεδο να ανταποκρίνεται όπως πρέπει αλλά νομίζω ότι μετά τον ερχομό του Rivaldo, είναι το μεγαλύτερο όνομα που έρχεται στην Ελλάδα!
Ίδωμεν!
Καταγράφηκε
DA VINCI
Full Member

Φόβος κ Δέος..

Προφίλ E-mail
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 16, 2008, 11:36:21 μμ »

Συγχαρητήρια κι από μένα στη διοργάνωση για την τεράστια αυτή αλλαγή! Κυριολεκτικά το site και το forum είναι άπαιχτο! Άλλωστε γι'αυτό παρακινήθηκα να γράψω κιόλας...
Η Αριανάρα ζει μεγάλες μέρες... Όλη η Θεσσαλονίκη στο πόδι χθες βράδυ... Μακάρι να τον δούμε και στο γήπεδο να ανταποκρίνεται όπως πρέπει αλλά νομίζω ότι μετά τον ερχομό του Rivaldo, είναι το μεγαλύτερο όνομα που έρχεται στην Ελλάδα!
Ίδωμεν!

ΜΑΚΑΡΙ ΦΙΛΕ EMPEROR ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ
ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ.. Κ Ο ΑΡΗΣ ΠΟΝΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ
ΘΕΣΗ..! ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ..! ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΡΗΣ ΜΠΟΡΕΙ
ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΥΣ 2 ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...
ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ 2ος ΜΕΤΑ ΤΟΝ RIVALDO.. ΔΕΝ ΞΕΡΩ.. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ GIOVANNI, KAREMBEU.. Κ ΛΟΙΠΟΥΣ..
ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...
ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΡΗ 3ΑΔΑ...  Κλείσιμο ματιού Κλείσιμο ματιού Κλείσιμο ματιού
Καταγράφηκε

Hρα
Επισκέπτης

« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 17, 2008, 03:22:02 μμ »

Μεγάλος παίχτης ναι, όχι ο μεγαλύτερος που πέρασε στη Θεσσαλονίκη... Μην ξεχνάτε τον Πέπε Σινιόρι της Ηρακλάρας, ασχέτως ότι δεν έπιασε καθόλου και ότι ήρθε πολύ μεγάλος. Γιατί ο Σινιόρι, είναι από τους μεγαλύτερους επιθετικούς όλων των εποχών στην Ιταλία και βασικότατο στέλεχος της εθνικής Ιταλίας επί μία δεκαετία με πολλές δεκάδες γκολ και με την Εθνική Ιταλίας και με τη Λάτσιο φυσικά όπου και διακρίθηκε... (Τη μεγάλη Λάτσιο, όχι τη σημερινή)...
Πάντως πολύ καλή μεταγραφή και του Αμορόζο, μακάρι να μη φανεί νέος Κονσεϊσάο...
Καταγράφηκε
DA VINCI
Full Member

Φόβος κ Δέος..

Προφίλ E-mail
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 02, 2008, 04:44:11 μμ »

ΛΕΤΕ ΛΕΤΕ..
ΓΙΑ ΑΡΗ ΗΡΑΚΛΗ..
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΟΥ ΤΙΣ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΖΑΡΙΟΥ...
ΕΚΑΝΕ ΑΝ ΟΧΙ 3... 2 ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΕΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ..
ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
Ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ...
Καταγράφηκε

EMPEROR
Jr. Member
**

Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 03, 2008, 01:54:34 μμ »

Ποιος ΠΑΟΚ κατακαημένοι? Για Β Εθνική καρφωτός πάει! Πάντως ο Amoroso όντως δείχνει να πατάει καλά.... Τέτοιος παίχτης, αν πιάσει, θα ψάχνουν οι υπόλοιποι να μας εντοπίσουν στη βαθμολογία... Χαμόγελο Χαμόγελο Χαμόγελο
Καταγράφηκε
DA VINCI
Full Member

Φόβος κ Δέος..

Προφίλ E-mail
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουάριος 03, 2008, 01:59:14 μμ »

Ποιος ΠΑΟΚ κατακαημένοι? Για Β Εθνική καρφωτός πάει! Πάντως ο Amoroso όντως δείχνει να πατάει καλά.... Τέτοιος παίχτης, αν πιάσει, θα ψάχνουν οι υπόλοιποι να μας εντοπίσουν στη βαθμολογία... Χαμόγελο Χαμόγελο Χαμόγελο

ΟΝΤΩΣ Ο ΑΜΟΡΟΖΟ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΠΑΤΗΜΑΤΑ..
ΕΙΔΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΑ PLAY-OFF!!!
Καταγράφηκε

noname
Επισκέπτης

« Απάντηση #6 στις: Φεβρουάριος 11, 2008, 10:07:01 πμ »

Δεν θελω να πω πολλα πραγματα...Απλα..
ΠΑΟΚ  3
ΑΡΗΣ  0
Τα συμπερασματα για τους 'κατακαημενους' δικα σας...
Υ.Γ.:Τελικα μεγαλος παικτης ο Αmoroso.....   Γλώσσα  Γλώσσα
Καταγράφηκε
EMPEROR
Jr. Member
**

Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουάριος 11, 2008, 11:07:49 πμ »

Δεν θελω να πω πολλα πραγματα...Απλα..
ΠΑΟΚ  3
ΑΡΗΣ  0
Τα συμπερασματα για τους 'κατακαημενους' δικα σας...
Υ.Γ.:Τελικα μεγαλος παικτης ο Αmoroso.....   Γλώσσα  Γλώσσα

Φίλε μου δίκιο έχεις που χαίρεσαι, κι εγώ θα χαιρόμουν στη θέση σου, άλλωστε το ντέρμπυ της Θεσσαλονίκης αυτό. Όμως μην ξεχνάς:
Πως θα έπρεπε να παίζετε με 10 από το 3'
Πως δεν δόθηκαν 2 ξεκάθαρα πέναλτυ στον Άρη
Πως στον πρώτο γύρο Άρης - ΠΑΟΚ 3-1
Πως ο Αμορόζο ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος και πως είναι όντως παιχταράς (ανεξαρτήτως χθεσινής απόδοσης) - όπως φυσικά και ο δικός σας Κονσεϊσάο σε ελαφρώς μικρότερη κλίμακα
Πως από την αρχή ήταν γνωστό πως ο ΠΑΟΚ μετά απο 4 ήττες έπρεπε να κερδίσει αυτό το παιχνίδι με οποιονδήποτε τρόπο, πράγμα που έγινε με τον τρόπο που έγινε
Πως ο Άρης είναι ακόμα χιλιόμετρα μπροστά στη βαθμολογία από τον ΠΑΟΚ...

Δεν νομίζω να διαφωνείς σε κάτι απ'αυτά... Κλείσιμο ματιού Κλείσιμο ματιού Κλείσιμο ματιού Κλείσιμο ματιού
Καταγράφηκε
noname
Επισκέπτης

« Απάντηση #8 στις: Φεβρουάριος 11, 2008, 11:26:50 πμ »

Κοκκινη καρτα δεν δινοταν σε εκεινη την φαση και γιατι δεν ηταν αλλα και γιατι μετα θα γκρεμιζοταν η Τουμπα...
Οπως ειπες 3-1..Αυτο ειναι 3-0..
Και να θυμασαι πως σε τετοια παιχνιδια ομως δεν εχει τοσο σημασια η ως τοτε πορεια της καθε ομαδας..Το παιχνιδι αυτο ειναι ενα πρωταθλημα απο μονο του..
Και επισης κανεις δεν αμφισβητει την κλαση του Amoroso...Αυτο που αμφισβητω τουλαχιστον εγω ειναι το κατα ποσο μπορει να  αποδωσει τωρα...
Και τελος για την βαθμολογια οντως βλεπουμε την πλατη σας...ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ...
Καταγράφηκε
DA VINCI
Full Member

Φόβος κ Δέος..

Προφίλ E-mail
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουάριος 11, 2008, 12:33:18 μμ »

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ.. ΠΑΝΤΩΣ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ
ΠΑΟΚ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ... ΜΕ ΨΥΧΗ...!
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΓΗΠΕΔΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΟΝ ΑΣΣΟ...
ΝΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΑΣΣΟΣ ΜΕ 3ΑΡΑ..
ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΑΠΙΘΑΝΟ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΣΤΑ PLAY-OFF..
ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΜΑΤΣ.. Κ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.. ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ
ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΝΑ ΛΕΤΕ...
Καταγράφηκε

ZAGORAKIS
Jr. Member
**

ΘΟΔΩΡΕ ΠΡΟΧΩΡΑ....Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ!

Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουάριος 11, 2008, 02:49:54 μμ »

Μ΄ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΘΑ ΖΩ,ΤΟ ΠΑ ΣΤΟΝ ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟ,αρη ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΞΑΝΑ,ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ!ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ αρη!ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ,ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ,ΣΤΟΝ ΟΦΗ,ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ,ΜΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ!ΣΚΟΡΔΑ ΒΓΑΛΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ....ΚΛΑΨΕ ΛΙΓΟ..ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ αρη!(απο εδω και περα οταν σας φταιει για ολα ο ΠΑΟΚ!).ΒΓΑΛΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ,ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΠΡΕ'Ι'.

ΝΤΕΜΗ ΚΛΑΨΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΥ........................
Καταγράφηκε

ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ,ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΗ ΣΑΡΔΕΛΑ!
ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ,ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ,ΔΙΩΞΕ ΠΙΑ,ΔΙΩΞΕ ΠΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΑΚΟ!

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΄ΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ,ΕΧΕΙΣ ΛΑΟ ΠΑΛΙΚΑΡΟ ΛΕΒΕΝΤΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟ!
EMPEROR
Jr. Member
**

Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουάριος 11, 2008, 02:54:28 μμ »

Τί έγινε ρε Παόκια?Απορία Πόσο καιρό είχατε να δείτε χαρά? Πόσα διπλά έχετε φέτος και χαίρεστε ρεεεεε?Απορία??
Ποιος μίλησε για κλάψες?
Ποιος μίλησε για διαδηλώσεις ρεεεεεεεε?
Ωσπου να δείτε όμως τον Άρη Β εθνική προσέχτε μην πέσετε εσείς πρώτα γιατί αυτά λέει η βαθμολογία.... Προσέξτε γιατι η Καλαμαριά είναι στο τσακ να σας περάσει... Πού καταντήσατε....
Καταγράφηκε
ZAGORAKIS
Jr. Member
**

Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουάριος 11, 2008, 02:58:52 μμ »

ΕΙΜΑΙ 21 ΧΡΟΝΩΝ ΕΧΩ ΔΕΙ 2 ΚΥΠΕΛΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥΣ ΣΑΣ.15 ΧΡΟΝΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΕΧΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΓΛΩΣΣΑ.......ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΔΕΣ?ΑπορίαΑπορίαΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ 40 ΧΡΟΝΩΝ ΧΑΧΑΧΑ....

ΟΛΟ ΚΙ ΟΛΟ ΕΝΑ ΜΠΑΡΑΖ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΚΟΥΛ.. ΜΕ ΤΟΝ ΚΩ..
Καταγράφηκε

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΄ΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ,ΕΧΕΙΣ ΛΑΟ ΠΑΛΙΚΑΡΟ ΛΕΒΕΝΤΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟ!
EMPEROR
Jr. Member
**

Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουάριος 11, 2008, 03:03:24 μμ »

Και είσαι περήφανος που είδες 2 κύπελλα? Τι δύο τι τρία τι κανένα... Μην κοροϊδευόμαστε... Να βγει τότε κι ο γαύρος να σου πει έχω πάρει 10 πρωταθλήματα κτλ... Τι να το κάνεις? Εγώ ούτε στη 10η ζωή μου δε θα'θελα να είμαι γαύρος και να παίρνω τα πρωταθλήματα έτσι όπως τα παίρνει αυτός...
Εγώ δε λέω ότι ο παοκ είναι γενικά μικρή ομάδα...Λέω ότι φέτος ο άρης είναι πολύ καλύτερος...
Και όσο για το τι είδα, φέτος είδα Αμορόζο στα κίτρινα για παράδειγμα με τα πενιχρά οικονομικά της ομάδας και στο μπάσκετ δε θες καλύτερα να συγκριθούμε γιατί εκεί δεν υπάρχεις... Διαφωνείς?
Καταγράφηκε
ZAGORAKIS
Jr. Member
**

Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουάριος 11, 2008, 03:13:29 μμ »

ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΥΜΦΩΝΩ.ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΑΝ ΜΕ ΠΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ 5ΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ.ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣ 2 ΚΥΠΕΛΑ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ.ΜΗΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ 10ΕΤΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΑΡΗΣ Ή Ο ΠΑΟΚ?ΑΡΑ ΒΟΛΕΨΟΥ ΜΕ ΚΥΠΕΛΑ..ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΤΕΤΡΑΤΖΕ,ΓΚΡΑΒΡΑΣΝΙΤΣ,ΚΟΝΣΕΊ΄ΣΑΟ!ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΕ ΟΜΑΔΑΡΕΣ ΠΑΙΖΑΝ ΒΑΣΙΚΟΙ.
Καταγράφηκε

Σελίδες: [1] 2
Εκτύπωση
Μεταπήδηση σε: