...προς ενημέρωση όλων όσων δεν είχαν την τύχη να δουν τον χθεσινό τελικό θα μεταφέρω την δική μου εικόνα (βέβαια αν ρωτήσεις κάθε έναν από τους 200-300 που είδαν το ματς θα ακούσεις 300 διαφορετικές γνώμες!)
Εγώ λοιπόν είδα μια δυνατή ομάδα-παρέα φοιτητών απέναντι σε μια ομάδα σχεδόν επαγγελματική που κατέβηκε με στόχο να πάρει ένα φοιτητικό πρωτάθλημα (

)...
Συγχαρητήρια λοιπόν στα ΙΕΚ Δέλτα γιατί ήταν καλύτεροι αλλά έχω την αίσθηση ότι η παρέα του φίλου Pomo δεν έχασε από τον (καλύτερο χθες) αντίπαλο αλλά από το βάρος του φαβορί που της είχαμε δώσει όλοι μας (χωρίς βέβαια να έχουμε δει όλες τις ομάδες), από το άγχος τους και από τον υπερβολικό σεβασμό στον αντίπαλο...
Συγχαρητήρια λοιπόν και πάλι στα ΙΕΚ αλλά όσον αφορά αυτό που εγώ θέλω να βλέπω σ' ένα φοιτητικό πρωτάθλημα...
...το ΜΠΡΑΒΟ πάει στους ΣΤΕΦΙΤΕΣ !

Υ.Γ: Θα ήταν άδικο να μην αναφερθώ στην πολύ ωραία ομάδα του Ρεθύμνου που πάλεψε με πάθος όλα τα ματς, απέκλεισε δυνατές ομάδες και ίσως άξιζε και καλύτερη θέση από την τρίτη που τελικά πήρε!!! Ελπίζω τα παιδιά να έρθουν Αθήνα και του χρόνου και να είμαστε πάλι και εμείς εκεί για να έχουμε την ευκαιρία μας να τους νικήσουμε...

Καλή εξεταστική σε όλους και ραντεβού από Νοέμβρη πάλι...