Unileague Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα:
Ψηφοφορία
Ερώτηση: ΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ? ? ?
Medisof PC - 18 (12.8%)
V for Votsi - 14 (9.9%)
Αδιάφοροι - 10 (7.1%)
Placebo - 10 (7.1%)
Vikings - 3 (2.1%)
Μπέμπηδες - 10 (7.1%)
Μαυροσκούφηδες - 9 (6.4%)
Βεντούζες - 8 (5.7%)
Drink Team - 11 (7.8%)
Treeriver City - 10 (7.1%)
Πολύ πιο Απαίσιοι - 26 (18.4%)
Αλλη ομάδα - 12 (8.5%)
Σύνολο ψηφοφόρων: 69

Σελίδες: 1 [2] 3 4 ... 14
Εκτύπωση
Αποστολέας Θέμα: ΦΑΒΟΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  (Αναγνώστηκε 17395 φορές)
dante
Jr. Member
**
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουάριος 14, 2008, 12:45:33 μμ »

Αντε ρε παιδια να βγει καμια καινουρια ανακοινωση για το ποτε ξεκιναει ο Β' γυρος και να οριστουν και οι νεοι ομιλοι...!! Ακομα να τελειωσουν τα εξ'αναβολης παιχνιδια?? 
Καταγράφηκε
EMPEROR
Jr. Member
**

Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουάριος 14, 2008, 12:54:09 μμ »

ta favori einai 3 GIA 2 THESEIS STON TELIKO:MEDISOF
                                                              VIKINGS
                                                              MPEMPIDES
TWRA OLOI OI ALLOI EINAI... 

φιλε λελεκα αποτελεσματα  παρακολουθεις καθολου???
γιατι εγω εχω δει και βικινγκς και μπεμπηδες να φερνουν ισοπαλιες και να χανουν απο κατι ακυρες ομαδες...

εκτος βεβαια και αν εισαι σε μια απο αυτες τις δυο ομαδες οποτε παω πασο γιατι ειναι λογικο να υποστηριζεις την ομαδα σου 

Εγώ δε θα συμφωνήσω μαζί σου  >:(τουλάχιστον ως προς τους Vikings που τους έχω δει... Είναι πολύ καλή ομάδα. Δεβ τη θεωρώ φαβορί για να το πάρει αλλά σίγουρα φαβορί για ημιτελικά κι από κει όλα γίνονται...  Κλείσιμο ματιού
Τους Μπέμπηδες δεν τους έχω δει για να έχω άποψη... Στριφογύρισμα ματιών
Καταγράφηκε
outsider
Newbie
*

Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουάριος 14, 2008, 02:54:33 μμ »

ισως και να εχεις δικιο emperor.μαλιστα θυμαμαι οι βικινγκς ειχαν δυσκολεψει τους medisof pc στο πρωτο ματς...
Καταγράφηκε
pontikopredactor
Επισκέπτης

« Απάντηση #18 στις: Φεβρουάριος 14, 2008, 04:32:26 μμ »

karagiozides einai oi vikings , egw tous eida kai den aksizoun... to mono kalo einai oti einai poly filotimoi kai kinhtikoi.
Καταγράφηκε
pontikopredactor
Επισκέπτης

« Απάντηση #19 στις: Φεβρουάριος 14, 2008, 04:34:42 μμ »

h pontikomamh einai o guios tou predactor to kserete?Απορία
Καταγράφηκε
UNIL
Newbie
*

Προφίλ E-mail
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουάριος 14, 2008, 09:11:52 μμ »

STI THESSALONIKI APO TIS 20 OMADES POY PERASAN STO DEYTERO GIRO PANW APO TIS MISES EXOYN ELPIDES GIA TA HMITELIKA. GIATIARGOUN TOSO NA ANAGRAFOYN TA EKSANAVOLIS PAIXNIDIA? O DEYTEROS GIROS POTE ARXIZEI? Απορία
Καταγράφηκε
dante
Jr. Member
**

Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Φεβρουάριος 14, 2008, 09:19:48 μμ »

Λογικα ο Β' γυρος αρχιζει αρχες Μαρτιου.. Τωρα οσον αφορα τα εξ'αναβολης παιχνιδια προφανως περιμενουν να ολοκληρωθουν ΟΛΑ και μετα να τα καταγραψουν στο site...Παντως εχεις δικιο φιλε UNIL για αυτο που ειπες για τις ομαδες..Ξερετε ομως πως θα προκυψουν οι ομιλοι στον Β' γυρο??
Καταγράφηκε
Dragon
Full Member

Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Φεβρουάριος 14, 2008, 09:31:11 μμ »

Σήμερα μίλησα με κάποιον αντιπρόσωπο του unileague και μου είπε ότι σε όλες τις πόλεις είχε διακοπή λόγω εξεταστικής αλλά τώρα από σήμερα μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη θα παιχτούν όλες οι αναβολές σε όλες τις πόλεις και ότι ξεκινάει η άλλη Φάση 1η Μαρτίου... Απ'όσο κατάλαβα δηλαδή, διακόψαμε για εξεταστική σχεδόν 1 μήνα με εξαίρεση τη βδομάδα των αναβολών που ξεκίνησε από σήμερα.
Βέβαια εγώ που είμαι στην Αθήνα έπαιξα και το προηγούμενο σάββατο αλλά μου είπαν ότι αυτό έγινε μόνο στην Αθήνα που εκκρεμούν περισσότερα παιχνίδια κι έτσι κάποιες ομάδες έπρεπε να παίξουν τουλάχιστον ένα παιχνίδι πιο νωρίς... Το αποτέλεσμα πάντως του δικού μου αγώνα περάστηκε και υποψιάζομαι ότι τα αποτελέσματα που λείπουν λείπουν επειδή δεν έχουν γίνει ακόμα αυτά τα παιχνίδια...

Άσχετο: η Medisof PC είναι τα περσινά ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ? Αν ναι, επειδή τους είδα πέρσι στους τελικούς μιλάμε για πολύ καλή ομάδα... Και στην Αθήνα να έπαιζε που έχει 150 (!) ομάδες, σίγουρα θα την έβαζα στις 5-6 καλύτερες (χωρίς βέβαια να έχω δει όλες τις αθηναϊκές ακόμα!)  Στριφογύρισμα ματιών Στριφογύρισμα ματιών Στριφογύρισμα ματιών
Καταγράφηκε
dante
Jr. Member
**

Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Φεβρουάριος 14, 2008, 09:36:04 μμ »

Αντε να δουμε ποτε θα ξαναξεκινησει...!!  Ναι αυτοι ειναι και οπως καταλαβαινεις το ενα απο τα δυο εισητηρια απο εδω για Αθηνα φαινεται πως ειναι κλεισμενο αν και υπαρχουν αρκετοι που λενε πως ειναι πιο αδυναμοι σε σχεση με την περσινη τους ομαδα και δεν ειναι τιποτα σιγουρο.Εγω παιρνω πρωτη φορα μερος οποτε δεν μπορω να σου πω την γνωμη μου..Απλα το οτι ακουγεται εδω!!   Γλώσσα   Γλώσσα
Καταγράφηκε
denver
Επισκέπτης

« Απάντηση #24 στις: Φεβρουάριος 14, 2008, 09:53:23 μμ »

re paidia epeidi emeis proti fora simetexume thelo na sas rotiso kati...akuo gia omades pu exun paixtes g kai d etnikis...auta isxiun???dld siggnomi iparxun omades d kai g pu epitrepun se paixtes na paizun sta 5 5?...kai ektos autu ...to theoro kai kapos ipotimitiko kai gia tus idius pu simetexun se ena protathlima foititon ipotithetai ..an odos simbainei kati tetoio.....dn ksero alla nomizo pos i diorganosi tha eprepe na exei epilifthei peri tu thematos...
Καταγράφηκε
tare
Newbie
*

Προφίλ E-mail
« Απάντηση #25 στις: Φεβρουάριος 14, 2008, 10:00:16 μμ »

ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ?ΚΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΡΟΣ.ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΕΦΑΤΖΙΔΕΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΙΕΚ.
Καταγράφηκε
DA VINCI
Full Member

Φόβος κ Δέος..

Προφίλ E-mail
« Απάντηση #26 στις: Φεβρουάριος 15, 2008, 07:45:25 πμ »

re paidia epeidi emeis proti fora simetexume thelo na sas rotiso kati...akuo gia omades pu exun paixtes g kai d etnikis...auta isxiun???dld siggnomi iparxun omades d kai g pu epitrepun se paixtes na paizun sta 5 5?...kai ektos autu ...to theoro kai kapos ipotimitiko kai gia tus idius pu simetexun se ena protathlima foititon ipotithetai ..an odos simbainei kati tetoio.....dn ksero alla nomizo pos i diorganosi tha eprepe na exei epilifthei peri tu thematos...

ΦΙΛΕ denver ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ... ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ..
ΑΛΛΩΣΤΕ.. Κ ΣΥ Κ ΕΓΩ.. ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ Δ' ΕΘΝΙΚΗΣ Κ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ...
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΟΥΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.. Κ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΚΕΙ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑ Κ ΤΟΣΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...              Χαμόγελο
Καταγράφηκε

ZAGORAKIS
Jr. Member
**

ΘΟΔΩΡΕ ΠΡΟΧΩΡΑ....Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ!

Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Φεβρουάριος 15, 2008, 08:15:22 πμ »

ΦΙΛΕ DA VIΝCI ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ.ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΕΧΩ 2 ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ Δ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ Γ' ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟΙ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ,ΜΑΛΙΣΤΑ,ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΚΑΙ ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ.ΑΠΛΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΄ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ΄ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ.ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΕΠΟ ΑΠ΄ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΦΙΞΕ Η Γ ΕΘΝΙΚΗ ΛΟΓΩ 2ΜΗΝΗΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΝΑΒΟΛΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΡΧΟΝΤΑΙ,ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ!
ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ..
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 15, 2008, 08:18:25 πμ από ZAGORAKIS » Καταγράφηκε

ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ,ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΗ ΣΑΡΔΕΛΑ!
ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ,ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ,ΔΙΩΞΕ ΠΙΑ,ΔΙΩΞΕ ΠΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΑΚΟ!

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΄ΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ,ΕΧΕΙΣ ΛΑΟ ΠΑΛΙΚΑΡΟ ΛΕΒΕΝΤΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟ!
DA VINCI
Full Member

Φόβος κ Δέος..

Προφίλ E-mail
« Απάντηση #28 στις: Φεβρουάριος 15, 2008, 08:18:35 πμ »

ΦΙΛΕ DA VIΝCI ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ.ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΕΧΩ 2 ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ Δ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ Γ' ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟΙ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ,ΜΑΛΙΣΤΑ,ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΚΑΙ ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ.ΑΠΛΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΄ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ΄ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ.ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΕΠΟ ΑΠ΄ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΦΙΞΕ Η Γ ΕΘΝΙΚΗ ΛΟΓΩ 2ΜΗΝΗΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΝΑΒΟΛΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΡΧΟΝΤΑΙ,ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ!
ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ..

ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ... ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΛΕΜΕ..... Κλάμα
Καταγράφηκε

ZAGORAKIS
Jr. Member
**

ΘΟΔΩΡΕ ΠΡΟΧΩΡΑ....Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ!

Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Φεβρουάριος 15, 2008, 08:25:47 πμ »

ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ,ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΕΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 'ΑΣΧΕΤΟΙ'.ΟΤΙ ΑΠΛΩΣ ΠΑΝΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙ..
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!
ΤΕΛΟΣ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΕΞΩ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΤΟΧΗ,ΠΡΑΓΜΑ ΔΥΣΚΟΛΟ...
Καταγράφηκε

ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ,ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΗ ΣΑΡΔΕΛΑ!
ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ,ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ,ΔΙΩΞΕ ΠΙΑ,ΔΙΩΞΕ ΠΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΑΚΟ!

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΄ΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ,ΕΧΕΙΣ ΛΑΟ ΠΑΛΙΚΑΡΟ ΛΕΒΕΝΤΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟ!
Σελίδες: 1 [2] 3 4 ... 14
Εκτύπωση
Μεταπήδηση σε: